Ελλάδα

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη: Μαυροφορεμένοι με παλούκια επιτέθηκαν σε νεαρούς – Χτύπ…

astynomia 3

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη: Μαυροφορεμένοι με παλούκια επιτέθηκαν σε νεαρούς – Χτύπησαν ένα παιδί

Παρόλο που η Θεσσαλονίκη ακόμη θρηνεί τον χαμό του Άλκη Καμπανού και η κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη από τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, τα επεισόδια οπαδικής βίας δεν σταματούν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr νέο επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/8) στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο πάρκο Κρήτης. Σύμφωνα με μαρτυρία, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε νεαρούς, ενώ χτύπησε κι ένα παιδί.

«Μια ομάδα παιδιών καθόταν ήρεμα στο πάρκο Κρήτης. Οι δράστες, ήταν μαυροφορεμένοι ενώ οι μπλούζες τους είχαν διακριτικά ομάδας της πόλης. Είχαν μαζί τους ξύλινα παλούκια. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα χρησιμοποίησαν. Ένα από τα παιδιά που καθόταν στο πάρκο το χτύπησαν. Ένας από τους γονείς το παιδιών επενέβη και έτσι έληξε το επεισόδιο. Η αστυνομία ήρθε αφού τελείωσε το συμβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Γύρες θανάτου με μηχανάκια»

Στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής υποστήριξε πως πολύ συχνά καταγράφονται παρόμοια επεισόδια στο συγκεκριμένο πάρκο.

Έκανε μάλιστα λόγο για «γύρες θανάτου», ενώ πρόσθεσε: «Έκαναν από νωρίς γύρες στη γειτονιά με τα μηχανάκια. Όταν βρήκαν ποιους θα χτυπήσουν σταμάτησαν και πλησίασαν με παλούκια στα χέρια».

To Top