Πολιτική

Νέο βίντεο από τον Κασσελάκη: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, προέρχομαι από την εργασία

Stefanos Kasselakhs

Νέο βίντεο από τον Κασσελάκη: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, προέρχομαι από την εργασία

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, στο οποίο αναφέρει ότι προέρχεται από τον χώρο της εργασίας, με αποτέλεσμα να μην είναι πολιτικός, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει ορισμένα πεδία ή επικοινωνιακούς τρόπους.

«Καταρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «έχω καθαρά χέρια. Όσο και να μας χτυπάνε οι άλλοι, όσο και να θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία εξάρτηση, εσείς μου δίνετε δύναμη».

Ακολουθεί το μήνυμα που έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, όπου δημοσίευσε το νέο βίντεο:

«Χθες εδώ στα Χανιά έδωσα μία συνέντευξη όπου είπα “δεν ξέρω, θα επανέλθω”.

Τραγικό πράγμα για έναν πολιτικό να λέει “δεν ξέρω κάτι, θα επανέλθω!”.

Καταρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή. Όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και που ξέρουν τα πάντα, για ποιο λόγο μάς έχουν κάνει μία χώρα όπου έχουμε πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, έχουμε την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Εγώ έθεσα προτάσεις οι οποίες με εκφράζουν σαν αρχή. Και τις έβαλα μπροστά, φανερά, στον κόσμο για διαβούλευση.

Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Ένα άτομο που όταν δεν ξέρει κάτι, θα ξέρει πώς να λάβει την απάντηση.

Οποιοσδήποτε έχει περάσει από επιχειρείν και έχει πάρει ρίσκο σε κάτι στη ζωή του, ξέρει ότι το να λες “δεν ξέρω” και να βρίσκεις την απάντηση είναι ο τρόπος με τον οποίο δεν κάνεις λάθη. Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να έχεις καλή κρίση, καλή διαχειριστική ικανότητα.

Πρέπει να έχεις καλούς συμβούλους, οι οποίοι όμως να έχουν πολιτική κατεύθυνση, να έχουν ενσυναίσθηση, να έχουν καρδιά, να έχουν θετικό πρόσημο στον τεχνοκρατισμό τους.

Έχετε τον λόγο μου: θα σας λέω την αλήθεια. Έχω καθαρά χέρια. Όσο και να μας χτυπάνε οι άλλοι, όσο και να θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία εξάρτηση, εσείς μου δίνετε δύναμη.

Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσάς».

Χθες εδώ στα Χανιά έδωσα μία συνέντευξη όπου είπα «δεν ξέρω, θα επανέλθω». Τραγικό πράγμα για έναν πολιτικό να λέει «δεν ξέρω κάτι, θα επανέλθω!».Καταρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή. Όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και που ξέρουν τα πάντα, για ποιο λόγο μάς έχουν κάνει μία χώρα όπου έχουμε πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, έχουμε την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης;Εγώ έθεσα προτάσεις οι οποίες με εκφράζουν σαν αρχή. Και τις έβαλα μπροστά, φανερά, στον κόσμο για διαβούλευση. Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Ένα άτομο που όταν δεν ξέρει κάτι, θα ξέρει πώς να λάβει την απάντηση. Οποιοσδήποτε έχει περάσει από επιχειρείν και έχει πάρει ρίσκο σε κάτι στη ζωή του, ξέρει ότι το να λες «δεν ξέρω» και να βρίσκεις την απάντηση είναι ο τρόπος με τον οποίο δεν κάνεις λάθη. Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να έχεις καλή κρίση, καλή διαχειριστική ικανότητα. Πρέπει να έχεις καλούς συμβούλους, οι οποίοι όμως να έχουν πολιτική κατεύθυνση, να έχουν ενσυναίσθηση, να έχουν καρδιά, να έχουν θετικό πρόσημο στον τεχνοκρατισμό τους.Έχετε τον λόγο μου: θα σας λέω την αλήθεια. Έχω καθαρά χέρια. Όσο και να μας χτυπάνε οι άλλοι, όσο και να θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία εξάρτηση, εσείς μου δίνετε δύναμη.Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσάς.👉 Θέλετε να πάμε μαζί; www.anasigkrotisitora.gr

Posted by Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis on Wednesday, August 30, 2023

To Top