Αθλητικά

Νικολακόπουλος: “Οι κρίσιμες λεπτομέρειες για Ντε Φρούτος και Νταρντέρ στον Ολυμπιακό”

Νικολακόπουλος:

Οι τρεις παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των Πειραιωτών και οι πρώτες αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Το πώς έχει η κατάσταση σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση των δύο Ισπανών, του Ντε Φρούτος και του Νταρντέρ, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε σε δύο σημεία τα οποία μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμες «λεπτομέρειες» για την έκβαση των δύο υποθέσεων.

Σε ό,τι αφορά τον Νταρντέρ είπε ότι η Εσπανιόλ δεν αφήνει τον αρχηγό της να παίξει δανεικός σε άλλη ισπανική ομάδα στην νέα σεζόν και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον πάρει.

Για τον Ντε Φρούτος, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε ότι μέχρι αύριο η Λεβάντε είναι υποχρεωμένη να πουλήσει έναν παίκτη 3-5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι την Παρασκευή για οικονομικούς λόγους που έχουν σχέση με τους κανονισμούς στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή συζητάει για δύο, τον Ντε Φρούτος και τον Πεπέλου, για τον οποίο όμως ζητάει από τη Βαλένθια τη ρήτρα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Αν δεν προχωρήσει του Πεπέλου θα διευκολυνθεί η μεταγραφή του Ντε Φρούτος στον Ολυμπιακό χωρίς βέβαια αυτό υποχρεωτικά να σημαίνει ότι εάν δεν γίνει μέχρι αύριο δεν θα μπορέσει να γίνει -για παράδειγμα η μεταγραφή αυτή- την επόμενη εβδομάδα.

To Top