Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν θα κάνω εκπτώσεις σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών

5889669

Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν θα κάνω εκπτώσεις σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών

Το μήνυμά του λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον στηρίξει για την Περιφέρεια Αττικής μίλησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι δεν θα κάνει εκπτώσεις σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ υπογράμμισε πώς η φιλοδοξία του είναι να είναι χρήσιμος.

«Είμαι ένας άνθρωπος στο πλευρό του Πρωθυπουργού, άνθρωπος του σκοπού, που όμως δεν βάζω αυτοσκοπούς. Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι χρήσιμος και μάλιστα είχα πει και στον Πρωθυπουργό όποτε αισθανθεί ότι δεν είμαι χρήσιμος, να με αποδεσμεύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα.

Αναφορικά με τη θέση του Περιφερειάρχη, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να είναι σε συνεννόηση με τους δημάρχους σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, αλλά και με τους αρμόδιους φορείς. «Να καταλήξουμε ότι ένας είναι υπεύθυνος κι ένας θα λογοδοτεί», επεσήμανε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι σε περίπτωση που είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής θα καλέσει τους υπόλοιπους υποψηφίους, καθώς «μόνο με συνεργασίες, μόνο με συναντίληψη μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά στη λύση των προβλημάτων».

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι έχει «δυσανεξία» στο γραφείο, καθώς δεν λύνονται από εκεί τα προβλήματα, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι έξω μαζί με τον κόσμο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε και για την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, την οποία χαρακτήρισε «περίεργη», σημειώνοντας ότι ήταν δύσκολη στιγμή γι’ αυτόν όταν έπρεπε να τρέξει της διαδικασίες για το πρώτο lockdown.

Αναφορικά με τις φωτιές είπε: «Σε 784 ημέρες αντιμετωπίσαμε 23.361 φωτιές και δεν χάσαμε ούτε έναν άνθρωπο. Την ίδια στιγμή φλεγόταν όλη η Ευρώπη με δεκάδες νεκρούς. Προφανώς και χάσαμε πάρα πολλά στρέμματα. Κάθε στρέμμα που χάναμε, κάθε σπίτι που καιγόταν, ήταν μια μαχαιριά για όλους μας. Αλλά στο τέλος της διαδρομής μετρηθήκαμε και ήμασταν όλοι εκεί».

To Top