Αθλητικά

“Ντόπες” Μαρτίνεθ στους παίκτες εν όψει ΑΕΚ: “Παιχνίδι για να κάνουμε… δήλωση – Θα πάρουμε το πρωτάθλημα”

"Ντόπες" Μαρτίνεθ στους παίκτες εν όψει ΑΕΚ: "Παιχνίδι για να κάνουμε... δήλωση - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων προχώρησε σε μια “πωρωτική” ομιλία στου Ρέντη εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης (17/9) με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλησε να “ντοπάρει” τους ποδοσφαιριστές του στην σημερινή προπόνηση και εν όψει ντέρμπι με την ΑΕΚ, ζητώντας τους να δείξουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ότι με νίκη θα κάνουν… δήλωση για το φετινό πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνεθ:

«Έχουμε μπροστά μας το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο οφείλουμε να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι, αποφασισμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά τώρα έχουμε έναν αγώνα που έχει ξεχωριστή σημασία. Και γιατί είναι το πρώτο ντέρμπι, αλλά και γιατί αγωνιζόμαστε απέναντι στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι.

Και οφείλουμε να δείξουμε αυτό που όλοι όσοι είμαστε εδώ πιστεύουμε: Ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Ότι εμείς θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και θα το κατακτήσουμε. Γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κάνουμε… δήλωση για το τι θέλουμε να κάνουμε φέτος. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές, αλλά είναι μια νέα σεζόν. Και εμείς πρέπει να είμαστε θετικοί. Να είμαστε αποφασισμένοι και να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε.

Δεν θέλω να αγχώνεστε. Θέλω να περιμένετε με ανυπομονησία τα μεγάλα παιχνίδια. Γιατί αυτά τα παιχνίδια θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν όλοι. Δεν τελειώνει τίποτα εάν νικήσουμε ή χάσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Αλλά είναι σημαντικό να είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο τέλος της ημέρας να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι ότι τα δώσαμε όλα».

To Top