Αθλητικά

Ο Αταμάν έβγαλε το καπέλο στους αναπληρωματικούς – Έξαλλος ο Παπαθεοδώρου με Προμηθέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αταμάν έβγαλε το καπέλο στους αναπληρωματικούς - Έξαλλος ο Παπαθεοδώρου με Προμηθέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όσα δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, με τον Τούρκο τεχνικό του Τριφυλλιού να αναφέρεται στην ξεκούραση των βασικών, ενώ ο Παπαθεοδώρου τα έβαλε με τους παίκτες του για τη στάση τους στο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Παίξανε όλοι οι παίκτες καλά σήμερα και ήταν καλό για εμάς. Ξεκουράστηκαν οι βασικοί και ήταν σημαντικό γιατί είχαμε δύο ματς μαζί για την Ευρωλίγκα. Τώρα έχουμε την Παρασκευή την Μπολόνια που είναι ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ποτέ” στον Παναθηναϊκό ο Μιλουτίνοφ – Έκοψε τον… Λεσόρ Νο2 ο Αταμάν – Έκπληξη στο ΟΑΚΑ με Γκόλαντα (Vid)

Ωστόσο, και στην Ελλάδα είναι σημαντικά τα παιχνίδια, τερματίσαμε πρώτοι με μία μόνο ήττα. Ξεκινάμε για πέντε ακόμα παιχνίδια στον γ’ γύρο και είναι σημαντικό να πάρουμε ξανά την πρώτη θέση. Θα δούμε τα παιχνίδια με τη σειρά τους».

Από τη μεριά του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν ακολουθήσαμε ποτέ τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό μαζί με τον κόσμο. Τους κοιτάξαμε και μόνο που δεν τους αποθεώσαμε. Δεν είχαμε καμία δόση ενέργειας και καμία τύχη στο ματς, όπως προσεγγίσαμε το παιχνίδι.

Κάναμε μια πολύ καλή πορεία, δεν το μειώνει η σημερινή απαράδεκτη εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίζεις να παλεύεις σε κάθε παιχνίδι, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σήμερα όμως είχαμε μια πολύ κακή εικόνα, ήμασταν εκτός παιχνιδιού».

Αναλυτικά όσα είπαν οι προπονητές:

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top