Αθλητικά

“Ο Διαμαντίδης ήθελε Ολυμπιακό, όχι Παναθηναϊκό – Δεν το έκανε για τα χρήματα…”

"Ο Διαμαντίδης ήθελε Ολυμπιακό, όχι Παναθηναϊκό - Δεν το έκανε για τα χρήματα…"

Ο πρώην γενικός αρχηγός των Ερυθρόλευκων μίλησε στην εκπομπή «Trace n’ Chase» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ στους Πράσινους αποκαλύπτοντας ότι ο 3D ήθελε να πάει στους Ερυθρόλευκους.

Σταύρος Ελληνιάδης: Συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί έδωσε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού στην εκπομπή εκπομπή «Trace n’ Chase» όπου αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας ότι ο 3D ήθελε να πάει το 2004 στους Ερυθρόλευκους όμως το γεγονός που δεν συνέβη ήταν γιατί τότε ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε αρχίσει να εγκαταλείπει το μπάσκετ των Πειραιωτών.

«Με τον Διαμαντίδη, πιστεύω ότι πέσαμε σε μία περίοδο όπου ο κύριος Κόκκαλης ήθελε να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Είχε τσαντιστεί, δεν ξέρω. Έλεγε “δεν ξανασχολούμαι με το μπάσκετ”. Πήγα, έκανα ένα ραντεβού, μίλησε με τον Θόδωρο τον Φιλιούδη τον μάνατζερ και συμφωνήσαμε σε όλα. Είχαμε συμφωνήσει στα λεφτά.

Ο Διαμαντίδης δεν ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό, ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό. Πίστευω ότι είναι πιο εύκολο. Βέβαια, ήθελε συμβόλαιο για έναν χρόνο, για να δει πώς θα πάει. Δεν ήταν τα λεφτά. Ο Διαμαντίδης ήθελε να παίξει μία χρονιά, να κάνει το βήμα παραπάνω, δεν ήταν θέμα 50 χιλιάδων», είπε ο Σταύρος Ελληνιάδης.

printezis diamantidis

To Top