Αθλητικά

Ο επόμενος μετά τον Μιλουτίνοφ: Κόλπο… γκρόσο Μπαρτζώκα – Φέρνει “νέο Λαρεντζάκη” στον Ολυμπιακό

Ο επόμενος μετά τον Μιλουτίνοφ: Κόλπο... γκρόσο Μπαρτζώκα - Φέρνει "νέο Λαρεντζάκη" στον Ολυμπιακό

Μετά την συμφωνία με τον Μιλουτίνοφ οι Ερυθρόλευκοι στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούν να δώσουν λύσεις, με μια επιλογή του Έλληνα τεχνικού της ομάδας να προκαλεί… εντύπωση.

Δημήτρης Φλιώνης: Πολλά είναι τα μέτωπα στο μεταγραφικό παζάρι για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, μιας και είναι ανοιχτές οι περιπτώσεις των Παπανικολάου, Σλούκα, Βεζένκοφ, ενώ ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να κοιτάζουν και την εγχώρια αγορά για… ευκαιρίες.

Μια τέτοια φαίνεται ότι είναι ο νεαρός γκαρντ της ΑΕΚ, που έχει μικρό buy out και δεν αποκλείεται τον επόμενο καιρό να απασχολήσει έντονα τους Ερυθρόλευκους τον επόμενο καιρό, με τον ίδιο να είναι ψηλά στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ θυμίζει πολύ την περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη που και αυτός ήρθε σαν νεαρός από την Ένωση.

Ο Δημήτρης Φλιώνης στο πρωτάθλημα της Basket League όπου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ μέτρησε 7,1 πόντους και 3,6 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 21:50″ λεπτά συμμετοχής, ενώ παράλληλα βοήθησε πολύ την Ένωση και στους αγώνες στο Basketball Champions League.

To Top