Αθλητικά

Ο Γιοβάνοβιτς βρήκε τον αντι-Μάγκνουσον – Αυτός είναι ο παίκτης που έχει ’’κυκλώσει’’ ο ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιοβάνοβιτς βρήκε τον αντι-Μάγκνουσον - Αυτός είναι ο παίκτης που έχει ’’κυκλώσει’’ ο ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευμα από τη Βουλγαρία αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για Παναμέζο ποδοσφαιριστή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προ ολίγων ημερών είχε αποκαλύψει ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει ποδοσφαιριστή κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στο κέντρο της άμυνας.«Υπάρχει πρόβλημα με τα στόπερ. Ο Μάγκνουσον χάνει τη χρονιά, ο Πάλμερ Μπράουν θέλει χρόνο. Ευχόμαστε να περάσει αυτή η περίοδος με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και να το διαχειριστούμε. Θα πρέπει ίσως να θυσιάζουμε κάποιους άλλους παίκτες σε άλλη θέση. Μέχρι τώρα είμαστε οκ, εύχομαι να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου γιατί τον Ιανουάριο θα χρειαστεί να ενισχύσουμε την ομάδα με έναν παίκτη εκεί».

Αυτά είχε δηλώσει ο Σέρβος κόουτς και σήμερα οι Βούλγαροι συνδέουν τους πρωτοπόρους με τον Χοσέ Κόρντομπα. Ο 22χρονος κατάγεται από τον Παναμά, αγωνίζεται στη Λέφσκι Σόφιας και έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο ΠΑΟ. Είναι ψηλός (1,87 μ.), έχει έφεση με την μπάλα στα πόδια και όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει τραβήξει τα βλέμματα της ελληνικής ομάδας.

Την τρέχουσα σεζόν μετράει 22 εμφανίσεις με τους Βούλγαρους και έχει δώσει μια ασίστ, ενώ έχει 10 συμμετοχές συνολικά με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Δείτε τον παίκτη εν δράσει:

To Top