Αθλητικά

Ο Μορόν έχει… έναν ακόμα λόγο να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Μορόν έχει... έναν ακόμα λόγο να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο πιο πολύτιμος παίκτης του φετινού Άρη κυνηγάει ένα προσωπικό ρεκόρ απέναντι στους Πράσινους την Κυριακή.

Ο Λορέν Μορόν αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος και, δεδομένα, τον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστή του Άρη. Με την άφιξη του στην Ελλάδα ο Ισπανός έδειξε από την πρώτη στιγμή τις ικανότητες του, τόσο εντός περιοχής, όσο και έξω από αυτήν. Σκοράρει, μοιράζει ασίστ, κινείται χωρίς την μπάλα και ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του, αντέχει στα σκληρά μαρκαρίσματα και αποτελεί κολώνα στην επίθεση για τους κιτρινόμαυρους.

Παράλληλα, έπειτα από την μαγική σεζόν των 23 τερμάτων, το μακρινό 2017-18, ο ίδιος δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του, έχοντας ήδη 15 τέρματα στο πρωτάθλημα, βρισκόμενος στην δεύτερη θέση της ειδικής κατάταξης των σκόρερ, πίσω από τον Ελ Κααμπί. Ενώ έχει σημειώσει και ένα τέρμα στο κύπελλο Ελλάδας. 

Στην λαμπρή καριέρα του ως τώρα, σε Ισπανία και Ελλάδα, ο Μορόν έχει σημειώσει 79 τέρματα (θεωρητικά 81, μαζί εκείνα στο Copa Federation – 3ης κατηγορίας Ισπανίας) κυνηγώντας στα επόμενα παιχνίδια την …ογδοντάρα! 

Απέναντι στον Παναθηναϊκό το “κανόνι” του Άρη θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να σκοράρει και να γράψει 80 στο κοντέρ. Κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει και την ομάδα του Άκη Μάντζιου να φτάσει πιο κοντά στην νίκη. 

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top