Αθλητικά

Ο παίκτης-αποκάλυψη στον νέο ΠΑΟ – Χτύπησε “καμπανάκι” για Αταμάν – Σούπερ ευκαιρία από το ΝΒΑ!

Ο παίκτης-αποκάλυψη στον νέο ΠΑΟ - Χτύπησε

Η ειδική αποστολή του Αντετοκούνμπο και η μεταγραφή. Οι Πράσινοι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες στο φιλικό με τη ρουμανική Κλουζ. Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν, η δουλειά που χρειάζεται ακόμα η ομάδα και η επιστροφή Αταμάν στην Ελλάδα που θα φέρει μεταγραφικές εξελίξεις…

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Ο Παναθηναϊκός έδωσε ένα ακόμη φιλικό το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην ρουμανική Κλουζ. Κέρδισε, αλλά τα αποτελέσματα δεν μετράνε στα φιλικά. Δεν έχουν ουσία. Και ειδικά για μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που είναι πολύ καινούρια. Αλλωστε έλειπε για μία ακόμη φορά από τον πάγκο ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είναι στην χώρα του για ένα προσωπικό θέμα. Αύριο, όμως, απέναντι στο Περιστέρι θα είναι κανονικά στον πάγκο.

Αυτό, που βλέπουν οι «πράσινοι» και τους ικανοποιεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέχρι στιγμής είναι η παρουσία του Αλεξ Μπαλτσερόφσκι. Στον Παναθηναϊκό στεναχωρήθηκαν και νευρίασαν μαζί που ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έμεινε και πήγε στην Φενέρ του Ιτούδη. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται, ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πήγε και πήρε τον Πολωνό γίγαντα από την Γκραν Κανάρια. Ο 23χρονος σέντερ μέχρι τώρα παίζει πολύ καλά και να φανταστεί κανείς ότι είναι σε μία φροντ-λάιν, που δεν έχει ακόμη ούτε Λεσόρ, ούτε Μήτογλου. 

Ο Μπαλτσερόφσκι έχει πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση και για ένα πράγμα που ξεχωρίζει είναι ότι διαβάζει το παιχνίδι και πασάρει πολύ καλά.

Ενθαρρυντικά είναι και τα πρώτα δείγματα του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Παναθηναϊκός δεν περιμένει από τον 26χρονο σέντερ να του βγάζει τα κάστανα από την φωτιά. Περιμένει, όμως, να μπαίνει στα παιχνίδια να παίζει άμυνες, να τελειώνει φάσεις, να κάνει τα μικρά πράγματα. Μέχρι τώρα ο Αντετοκούνμπο τα πηγαίνει μία χαρά και μόλις «τριφτεί» ακόμη περισσότερο, τα αποτελέσματα στο παρκέ θα είναι ακόμη πιο εξαιρετικά.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top