Αθλητικά

“Ο Παπαγιάννης κρίνει τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού – Πιθανή η επιστροφή Έλληνα άσου” (Audio)

"Ο Παπαγιάννης κρίνει τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού - Πιθανή η επιστροφή Έλληνα άσου" (Audio)

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Παναθηναϊκό και τις μεταγραφικές εξελίξεις στο Τριφύλλι μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αταμάν.

Παναθηναϊκός: Για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του Κέβιν Πάντερ, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει μία πολύ μεγάλη πρόταση στον Αμερικανό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους Ισπανούς.

Στη συνέχεια, ο Πετρίδης σχολίασε την εμφανή πρόθεση του Παναθηναϊκού να ανεβάσει πολύ το μπάτζετ για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως υπάρχει ο στόχος η ομάδα να προσφέρει αρκετά ακριβά συμβόλαια ώστε να κλείσει ονόματα από το πάνω ράφι.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές, τόνισε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τους Έξουμ, Λεσόρ, ενώ είναι πιθανή και η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου, εφόσον βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του στην Παρτίζαν.

Τέλος, μίλησε και για το μείζον θέμα του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος βρίσκεται για δοκιμαστικά στις ΗΠΑ. Ο Πετρίδης επεσήμανε πως οι «πράσινοι» έχουν προσφέρει στον Έλληνα σέντερ συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές και περιμένουν την απάντησή του, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

To Top