Κόσμος

Ο πατέρας του Tupac θεωρεί ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του

tupac

Ο πατέρας του Tupac θεωρεί ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του

Ο πατέρας του Tupac πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι πίσω από το θάνατο του γιου του και σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύεται από τα ασαφή στοιχεία που υπάρχουν γύρω από τον θάνατο του ράπερ.

Όπως αναφέρει η marca.com, ο πατέρας του Tupac διατηρεί κανάλι στο YouTube και αναφέρθηκε στη μοιραία νύχτα, όπου ο γιος του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της δισκογραφικής του, Death Row Records λέγεται πως ξυλοκόπησαν τον Ορλάντο Άντερσον, μέλος της αντίπαλης «συμμορίας» του Λας Βέγκας, σε έναν αγώνα πυγμαχίας, όπου αγωνιζόταν ο Μάικ Τάισον και ο Μπρους Σέλντον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ξυλοδαρμός έγινε γιατί ο Άντερσον φέρεται να έκλεψε ένα μενταγιόν «Death Row», για το οποίο ο Σεν Κομπς (δημιουργός της αντίπαλης εταιρείας) είχε πει πως θα έδινε 20.000 δολάρια.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο Άντερσον άνοιξε πυρ εναντίον του οχήματος που επέβαιναν ο Tupac και ο Suge Knight, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον ράπερ.

Έτσι, ο πατέρας του ράπερ υποστήριξε πως η συμπεριφορά του γιου του δεν ήταν η κατάλληλη, όμως τον δικαιολογεί, γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων της Death Row και του Suge Knight.

Έπειτα, ανέφερε όμως ότι «η κυβέρνηση του πρότεινε μια συμφωνία. Το βράδυ της δολοφονίας του, τον ακολουθούσαν πράκτορες, όπως τον ακολουθούσαν και στα Quad Studios. Αυτό είναι γνωστό γεγονός».

To Top