Κόσμος

Ο πρώην σύζυγος της Σάνα Μαρίν με άλλη γυναίκα πριν το διαζύγιο – «Τη φλέρταρε ανοιχτά, πήγε να τη φ…

Ο πρώην σύζυγος της Σάνα Μαρίν με άλλη γυναίκα πριν το διαζύγιο – «Τη φλέρταρε ανοιχτά, πήγε να τη φιλήσει»

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας πήρε διαζύγιο μετά από 19 χρόνια με το σύζυγο της και σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος εμφανίστηκε δημόσια με άλλη γυναίκα πριν τον χωρισμό και φέρεται να τη φλέρταρε.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο 37χρονος Μάρκους Ραϊκόνεν εμφανίστηκε μεθυσμένος σε νυχτερινό κλαμπ πριν από δύο εβδομάδες και είχε το χέρι του, γύρω από μια Ινδή, που εικάζεται πως έκανε διακοπές στο Ελσίνκι με αστέρες του Bollywood.

Το δημοσίευμα, αναφέρει πως οι δυο τους χόρεψαν και έμειναν μαζί μέχρι τις πρωινές ώρες, ωστόσο δεν φέρεται να έγινε κάτι παραπάνω, όχι γιατί δεν ήθελε ο παντρεμένος Μάρκους Ραϊκόνεν, αλλά η κοπέλα από την Ινδία.

«Ο Μάρκους προσπαθούσε συνεχώς να την αγγίζει στο σώμα, αλλά κάποια στιγμή η γυναίκα τραβήχτηκε. Ήθελε συνεχώς να την αγγίζει… Προσπάθησε επίσης να φιλήσει τη γυναίκα αρκετές φορές, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε», είπε ένα άτομο που ήταν μπροστά.

Επίσης, ένα άλλο πρόσθεσε πως «αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το πόσο ανοιχτά φλέρταρε ο Μάρκους με τη γυναίκα. Δεν τον ένοιαζε καθόλου η ύπαρξη των άλλων, παρόλο που είναι παντρεμένος με τη Σάνα».

To Top