Αθλητικά

“Όχι” σε Ολυμπιακό – Απορρίφθηκε η νέα πρόταση!

"Όχι" σε Ολυμπιακό - Απορρίφθηκε η νέα πρόταση!

Με δηλώσεις του σε Μέσο της Ρουμανίας, ο Μάριους Σουμούντικα αποκάλυψε πως το… όχι στις 700χιλ. ευρώ

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Ιωάννη Πίττα παίζει δυνατά στα ελληνικά ρεπορτάζ, καθώς πολλά είναι τα δημοσιεύματα που συνέδεαν το μέλλον του Κύπριου επιθετικού του Απόλλωνα Λεμεσού αρχικά με την ΑΕΚ και εν συνεχεία με τον Ολυμπιακό.

Σημερινό δημοσίευμα από τη Ρουμανία ωστόσο, έρχεται να ρίξει… και άλλο λάδι στη φωτιά, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο «Prosport.ro» ο Μάριους Σουμούντικα, ο οποίος έχει περάσει από τη χώρα μας ως προπονητής από την Καβάλα το 2011, ενώ έχει αγωνιστεί και ως παίκτης στην Κύπρο (Ομόνοια το 2004), μετά από χθεσινή συνομιλία που είχε με τον προπονητή του Απόλλωνα, Μπογκτάν Αντόνε, έμαθε πως ο κυπριακός σύλλογος απέρριψε πρόταση ύψους 700 χιλιάδων ευρώ από τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δύσκολα ο 27χρονος επιθετικός που μέτρησε φέτος 18 γκολ σε 35 συμμετοχές θα παραχωρηθεί με λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ, δείχνοντας πως υπάρχει μια σημαντική διαφορά στα «θέλω» του Απόλλωνα και σε αυτά που προσφέρουν οι Πειραιώτες.

Μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά των Ρουμάνων στην περίπτωση αυτή, καθώς, τον Ιωάννη Πίττα εξετάζει σοβαρά και η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η οποία φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση 600 χιλιάδων ευρώ.

To Top