Πολιτική

Οργισμένη δήλωση Μαρινάκη: Οι πολίτες θα δώσουν στις 21 Μαΐου στους θιασώτες της αριστερόστροφης QAN…

paulos marinakis

Οργισμένη δήλωση Μαρινάκη: Οι πολίτες θα δώσουν στις 21 Μαΐου στους θιασώτες της αριστερόστροφης QANON την απάντηση που τους αξίζει

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με το σύνθημα, «η νοθεία είναι στο αίμα τους».

«Το αδιάβλητο των εκλογών αποτελεί κεκτημένο της Μεταπολίτευσης που κανείς δεν δικαιούται να αμφισβητεί. Η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με το κατάπτυστο σύνθημα «η νοθεία είναι στο αίμα τους» μαρτυρά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν σέβεται ούτε καν τις θεμελιώδεις κατακτήσεις της Δημοκρατίας μας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διακινήσουν κάθε είδους θεωρία συνωμοσίας προκειμένου να μην παραδεχτούν την αλήθεια: ότι οι πολίτες τους γυρνούν την πλάτη. Υπονομεύοντας ευθέως τη δημοκρατική ομαλότητα αναζητούν απεγνωσμένα αφήγημα για την «κυβέρνηση των ηττημένων» που επιδιώκει με κάθε τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν θα καταφέρουν τίποτα ούτε με υστερίες, ούτε με τη διακίνηση ψεκασμένων σεναρίων. Οι πολίτες έχουν επιλέξει η χώρα να συνεχίσει σταθερά και τολμηρά μπροστά. Και την 21η Μαΐου θα δώσουν τους θιασώτες της αριστερόστροφης QANON την απάντηση που τους αξίζει.

To Top