Αθλητικά

Πατάει γκάζι ο Παναθηναϊκός – Επαφές με στόπερ “πρώτης γραμμής” – Εναλλακτική από μεγάλη ελληνική ομάδα

Πατάει γκάζι ο Παναθηναϊκός - Επαφές με στόπερ "πρώτης γραμμής" - Εναλλακτική από μεγάλη ελληνική ομάδα

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει πλέον να πιέζεται χρονικά για την απόκτηση του ενός εκ των δύο κεντρικών αμυντικών που έχει στοχεύσει στο θερινό, μεταγραφικό «παράθυρο». Προ ημερών μάλιστα, το «τριφύλλι» βρέθηκε πολύ κοντά σε μία περίπτωση στόπερ «πρώτης γραμμής» που δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή, διότι ο παίκτης με τον οποίο μιλούσε αποφάσισε να περιμένει για λίγο ακόμη την αγορά, εκτιμώντας πως θα έχει προτάσεις κι από πρωταθλήματα ανώτερα του ελληνικού.

Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό κινήθηκαν αμέσως στις επόμενες επιλογές τους κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το τελευταίο 24ωρο είναι πλέον σε συζητήσεις με δύο άλλους (βασικούς) στόχους κεντρικών αμυντικών με εξαιρετικό βιογραφικό κι αγωνιστικές παραστάσεις. Και προσπαθούν μέσα στο επόμενο διήμερο να έχουν κλείσει (τουλάχιστον) τον έναν εκ των δύο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για περιπτώσεις που δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας, αγωνίζονται στο εξωτερικό και ηλικιακά είναι 29 με 30 ετών, διαθέτοντας ένα πολύ καλό «πακέτο» που καλύπτει τα «θέλω» τους για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Με έναν στόπερ που θα αποκτηθεί ως εν δυνάμει βασική επιλογή για να διεκδικήσει τη φανέλα του βασικού από τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Στο «κάδρο» παραμένει ως εναλλακτική επιλογή και το όνομα του Φαμπιάνο Λέισμαν του Άρη, για τον οποίο πληροφορίες απ’ τη Θεσσαλονίκη επέμεναν την Τετάρτη (28/6) πως έχει παραμείνει ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας, αλλά θα απασχολήσει πιο σοβαρά, μόνο αν δεν προχωρήσει κάποια απ’ τις άλλες δύο περιπτώσεις που «βλέπει» αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός.

To Top