Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Όποιος κάνει λόγο για δήθεν «16ωρο», απλώς ψεύδεται

synthesh1

Παύλος Μαρινάκης: Όποιος κάνει λόγο για δήθεν «16ωρο», απλώς ψεύδεται

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στο Νίκο Ανδρουλάκη εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την αναπαραγωγή από τον υποψήφιο του κόμματος στις Σέρρες και πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου, Παναγιώτη Καρίπογλου, ενός σκίτσου με το οποίο όπως αναφέρει ο κ. Μαρινάκης διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και χυδαιότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Θα περίμενε κανείς από έναν πρόεδρο δικηγορικού συλλόγου να είναι σε θέση να καταλαβαίνει τι λέει ένας νόμος. Και, βέβαια, ο καθένας θα αξίωνε σεβασμό στο Ολοκαύτωμα από έναν υποψήφιο κόμματος που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατικό και κεντρώο.

Φαίνεται πως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Σερρών Παναγιώτη Καρίπογλου, ο οποίος αναπαράγοντας ένα κατάπτυστο σκίτσο διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και, κυρίως, ακραία χυδαιότητα.

Θα το πούμε για άλλη μια φορά: όποιος κάνει λόγο για δήθεν «16ωρο» απλώς ψεύδεται. Όποιος προσπαθεί να διανθίσει αυτά τα ψεύδη παρομοιάζοντάς τα με το Άουσβιτς είναι ακραία χυδαίος. Και όποιο κόμμα αναδεικνύει και ανέχεται τέτοια στελέχη δεν έχει καμία σχέση με τις έννοιες της αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας.

Αν αυτά είναι τα πρώτα δείγματα της υπεύθυνης και σοβαρής αντιπολίτευσης που υπόσχεται ο κ. Ανδρουλάκης, δεν θέλουμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια».

To Top