Κόσμος

Πέθανε ο ηθοποιός του Game of Thrones Ντάρεν Κεντ σε ηλικία 36 ετών

Clipboard01 59

Πέθανε ο ηθοποιός του Game of Thrones Ντάρεν Κεντ σε ηλικία 36 ετών

Θλίψη στους απανταχού φίλους του «Game of Thrones» σκόρπισε η είδηση πως ο Ντάρεν Κεντ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 36 ετών. Ο ηθοποιός έγινε διεθνώς γνωστός μέσα από τον ρόλο του Goatherd στην επιτυχημένη σειρά ενώ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ανακοινώθηκε από το πρακτορείο ταλέντων του Carey Dodd Associates. ο θάνατος του.

Ο Ντάρεν Κεντ έπαιξε τον πρώτο του ρόλο στην ταινία Mirrors το 2008, με πρωταγωνιστή τον Μπεν Κάρσον, και αργότερα κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στην τελετή απονομής των βραβείων Van D’or του 2012 για τον χαρακτήρα του Ντάνι στην ταινία Sunnyboy.

Ο Ντάρεν Κεντ είχε διαγνωσθεί με οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και μια σπάνια διαταραχή του δέρματος ωστόσο η αιτία του θανάτου του δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι αυτή την ώρα.»Με βαθιά θλίψη σάς ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Ντάρεν Κεντ πέθανε ήσυχα την Παρασκευή. Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του ήταν δίπλα του».

«Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Ντάρεν δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του. RIP φίλε μου» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του πρακτορείου ταλέντων του Carey Dodd Associates.

To Top