Κόσμος

Πινγκ Πονγκ ειρωνικών δηλώσεων Μασκ και Ζούκερμπεργκ για την περίφημη «μονομαχία» τους

Clipboard 5

Πινγκ Πονγκ ειρωνικών δηλώσεων Μασκ και Ζούκερμπεργκ για την περίφημη «μονομαχία» τους

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων που έχει ξεσπάσει μεταξύ Έλον Μασκ  και Μαρκ Ζούκερμπεργκ σχετικά με την περίφημη «μονομαχία» τους.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Χ, έκανε – όπως τη χαρακτήρισε – μια μικρή σύνοψη όσων έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα, καταλήγοντας με μια ερώτηση γεμάτη ειρωνεία προς τον ιδρυτή του Facebook.

«Σύνοψη της μάχης: Αστειεύτηκα στο Twitter σχετικά μια μια μάχη με τον Zuck. Ο Zuck τότε απάντησε λέγοντας “στείλε μου την τοποθεσία”. Η Ιταλία πρόσφερε ευγενικά ένα Κολοσσαίο (για να γίνει η μάχη). Ο Zuck αρνήθηκε. Πρότεινα, τότε, το σπίτι του ως “ασφαλή χώρο”. Κατά τραγικό τρόπο, εκείνος φαινόταν πως… “ταξίδευε”» έγραψε ο Μασκ.

Για να καταλήξει με την εξής ερώτηση, πετώντας ξανά το γάντι στον Ζούκερμπεργκ: «Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θα πολεμήσει;».

Πάντως ο Ζούκερμπεργκ έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της κατάστασης, λέγοντας στην πλατφόρμα «Threads» ότι απομακρύνεται από τη μάχη… επειδή δεν πίστευε πως ο Μασκ ήταν σοβαρός για το συγκεκριμένο θέμα.

«Του προσέφερα ένα πραγματικό ραντεβού», δήλωσε ο 39χρονος. «Ο Ντάνα Γουάιτ (επικεφαλής του UFC) προσφέρθηκε να γίνει ένας νόμιμος αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Έλον δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται εγχείρηση και τώρα ζητάει να κάνουμε προπόνηση στην πίσω αυλή του σπιτιού μου».

Και συνέχισε: «Αν ο Έλον σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και μια επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά».

To Top