Αθλητικά

“Πιο δύσκολη η Μπράγκα από Μαρσέιγ, 25% για ΠΑΟ – Προσοχή σε Όρτα και πρώην του Ολυμπιακού”! (Vid)

"Πιο δύσκολη η Μπράγκα από Μαρσέιγ, 25% για ΠΑΟ -  Προσοχή σε Όρτα και πρώην του Ολυμπιακού"! (Vid)

“Μπορεί να τον σκοτώσει – Τι να κάνει ο Γιοβάνοβιτς”! Το News24world.com παρουσιάζει την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Champions League και αναλύει τι πρέπει να προσέξουν οι Πράσινοι και γιατί δεν πρέπει να… πανηγυρίζουν από τώρα.

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Μεγάλη και πολύ σημαντική η πρόκριση των Πράσινων επί της Μαρσέιγ, ειδικά με τον δύσκολο τρόπο που επιτεύχθηκε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Η ομάδα τού Μαρθελίνο είχε ατομική ποιότητα αλλά όχι το “δέσιμο” που χρειάζεται ως σύνολο, κι αυτό ήταν που εκμεταλλεύτηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το Τριφύλλι. Με αποτέλεσμα, τώρα, να υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας για το επόμενο εμπόδιο στα πλέι οφ τού Τσάμπιονς Λιγκ, εκείνο της Μπράγκα.

Το sportdog συνομίλησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να δούμε αν όντως η Μπράγκα είναι μια καλή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό ή όχι.

“Πιο δύσκολη η Μπράγκα από τη Μαρσέιγ – Αυτούς να προσέξει από την πορτογαλική ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Καθαρά αγωνιστικά η Μπράγκα είναι πιο δύσκολη για πρόκριση,  έτσι όπως είδα τη Μαρσέιγ. Είναι έτοιμη ομάδα, με τον ίδιο προπονητή. Πέρσι έκανε ρεκόρ πόντων και γκολ στο πρωτάθλημα. έχει κρατήσει τον κορμό, αντικατέστησε καποιους λίγους που έχασε, έχει ίδιο στιλ παιχνιδιού“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Να προσέξουν πολύ τον Χόρτα Αντρέ, πολύ καλό μεσοεπιθετικό που τον θέλει και η Μπενφίκα, παρέμεινε ο Ρουίθ που είναι δραστήριος επιθετικός και δεν υπολογίζει τον δεύτερο φορ, τον Μπάνζα. Ο Μπρουμα επίσης είναι στην ομάδα, ο Πορτογάλος εξτρέμ που είχε περάσει κάποτε από τον Ολυμπιακό. Είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα πέρσι, τα πήγε καλά και φέτος το καλοκαίρι τον αγόρασαν και έχει αρχίσει καλά τη σεζον”.

“Εκεί μπορεί να τον εκθέσει η Μπράγκα – Λάθη στο build up θα έχουν επιπτώσεις – 65% να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός”

“Να προσέξει τις μεταβιβάσεις γιατί μπορεί να τον εκθέσει η Μπράγκα. Απέναντι σε κλειστή άμυνα, σε χαμηλά μέτρα δεν είναι τόσο δημιουργική, αλλά στις μεταβιβάσεις μπορεί να τον σκοτώσει”.

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να περάσει το εμπόδιο της Μπράγκα;

“Να κοντρολάρει θέλει ο Γιοβάνοβιτς το παιχνίδι αλλά όχι υπερβολές στην κατοχή. Και να προσέξει λάθη στο build up γιατί θα έχουν επιπτώσεις. Το νου τους πάνω στον Όρτα, αν και δεν παίζει σε σταθερή θέση”.

Τι θα έλεγες για την πρόκριση στο ζευγάρι Παναθηναϊκός-Μπράγκα;

“Θα έδινα 65% στην Μπράγκα για να περάσει, θα είναι πιο δύσκολα από τη Μαρσέιγ για τον Παναθηναϊκό. Έμπειρη ομάδα είναι, έχει παρουσίες στην Ευρώπη αλλά η έδρα της δεν είναι φόβητρο”.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ “βόμβα” για Μιχάλιουκ – Ο εξωφρενικός όρος που θέλει να βάλει στον ΠΑΟ

To Top