Αθλητικά

“Πόρτα” στην Τσέλσι από τον Λουκάκου

"Πόρτα" στην Τσέλσι από τον Λουκάκου

 Την οριστική του απόφαση να μην επιστρέψει στο Λονδίνο, και να παραμείνει στο Μιλάνο κοινοποίησε ο διεθνής Βέλγος επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου που πριν δύο χρόνια είχε πουληθεί στην Τσέλσι 91εκ. ευρώ και πέρυσι δόθηκε δανεικός, ξανά στην… Ίντερ με 30. Πολύ καλά, απάντησε η Τσέλσι, φέρτε μας 50εκ. και κρατήστε τον στο Μιλάνο, μία αγοραπωλησία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μες στην εβδομάδα.

 Τελειωμένες, αντίθετα είναι ήδη οι μεταγραφές του Λόφτους Τσικ και του Αμερικανού, Κρίστιαν Πούλισιτς, από την Τσέλσι, στη Μίλαν. Ο Χάβερτς δόθηκε στην Άρσεναλ, ο Μάουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κόβασιτς στη Σίτι, ο Αθπιλικουλέτα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

 Αυτοί ήταν μόνο οι «βασικοί» που από τότε που ήρθε στον πάγκο των Blues ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δόθηκαν αριστερά και δεξιά για το εξαρχής κτίσιμο μίας ομάδας που φέτος, όχι μόνο έμεινε εκτός Ευρώπης, αλλά δεν τερμάτισε και τόσο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 Οι υπόλοιποι που έφυγαν από το «Στάνφορντ Μπρίντζ» ήταν επίσης οι Κουλιμπαλί (Αλ Χιλάλ), Μεντί (Αλ Αχλί), Ν’Γκόλο Καντέ (Αλ Ιτιχάντ), Μπάξτερ (Μπόλτον), Σάιμονς (Χαλ), Ντούγιον Στέρλινγκ (Ρέιντζερς), Ουέιντι, Μακ Κλέλαντ, Αντεγκόκε, Αμπού, Μπακαγιόκο, Χουάν Καστίγιο, Λόρενς, Ουέιρχαμ ως ελεύθεροι, Ουέμπστερ και Φοφανά, ως δανεικοί σε Χερενφέιν και Ουνιόν Βερολίνου…    

To Top