Αθλητικά

Πράσινος ο Αταμάν με υποσχέσεις για μεταγραφές: “Μεγάλη ομάδα με Γιαννακόπουλο – Θα έχουν πρόβλημα…”!

Πράσινος ο Αταμάν με υποσχέσεις για μεταγραφές: "Μεγάλη ομάδα με Γιαννακόπουλο - Θα έχουν πρόβλημα..."!

Μήνυμα σε φίλους και αντιπάλους έστειλε ο Τούρκος προπονητής μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από το Τριφύλλι.

Ισχυρό ρόστερ και μεγάλα πράγματα υποσχέθηκε ο Εργκίν Αταμάν στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος κόουτς ήρθε στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από την “πράσινη” ΚΑΕ και πάτησε ΟΑΚΑ, μιλώντας για τους στόχους του στο Τριφύλλι.

«Μου αρέσει το πράσινο, το πράσινο και το άσπρο είναι όμορφα χρώματα. Σίγουρα τα συναισθήματά μου εδώ, ως προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι υπέροχα. Έχω βρεθεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αλλά τώρα όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι έχοντας μεγάλους στόχους» είπε στο paobc.gr και πρόσθεσε:

«Είμαι αισιόδοξος. Αλλιώς γιατί να είμαι εδώ; Το ΟΑΚΑ είναι ένας μέρος με πολλούς τίτλους και αναμνήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τώρα είναι η στιγμή να επιστρέψει στα χρόνια των επιτυχιών. Αυτή η αρένα θα είναι γεμάτη και μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο και όλο το επιτελείο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα παλεύει για τα πάντα.

Τέλος, σε ερώτηση για το πως περιμένει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, είπε: «Είμαι βέβαιος πως θα είναι γεμάτο. Δεν θα είμαι μόνος μου. Θα έχουμε ένα μεγάλο και ισχυρό ρόστερ. Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και εργαζόμαστε με όλο το επιτελείο και με την μεγάλη υποστήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα νικήτρια, να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική ομάδα.

Η ενέργεια του κόσμου θα μας προσφέρει σπουδαία συναισθήματα. Μου αρέσει το γεμάτο γήπεδο, μου αρέσει η σπουδαία ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου, κανένας δεν μπορεί μόνος του. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο μας να το ευχαριστηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Τέλος οριστικά από την ομάδα του παίκτης-στόχος του ΠΑΟ – Έρχονται εξελίξεις άμεσα (ΦΩΤΟ)

To Top