Αθλητικά

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να φάει για πέντε μέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να φάει για πέντε μέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής Ευρωλίγκα και φέτος θα είναι ένα από τα βαριά χαρτιά της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είχε πολλές προσφορές για να αφήσει το Βελιγράδι και τα ασπρόμαυρα για να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του με την Μπαρτσελόνα του προσφέρει γη και ύδωρ.

Όμως, ο Κέβιν Πάντερ προτίμησε να παραμείνει στην Παρτιζάν και αναφέρθηκε πως περνούσε εκείνες τις μέρες πριν πάρει την τελική του απόφαση: «Για 4-5 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να φάω. Είχα χάσει την όρεξή μου από την αγωνία. Ήθελα να πάρω την καλύτερη απόφαση. Το τηλέφωνό μου χτυπούσε συνέχεια. Κάθε δέκα λεπτά με έπαιρναν, άκουγα προσφορές, συζητούσα και χιλιάδες πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου. Τελικά άκουσα την καρδιά μου».

Ο Πάντερ γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα του δεν βρέθηκε στο Final Four λόγω των τρομερών επεισοδίων που έγιναν με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και έφεραν τον αποκλεισμό του από τα επόμενα παιχνίδια: 

Για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ. «Αν δεν είχε ξεσπάσει εκείνο το επεισόδιο στον δεύτερο αγώνα και δεν υπήρχαν τιμωρίες, θα ήμασταν σίγουρα στο Final 4. Η Ρεάλ είχε τελειώσει. Ακόμη και κάποιοι παίκτες της μού έστελναν μηνύματα και λέγανε πως δε Δεν θέλω να πω ποιοι ήταν. Αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να γυρίζουμε πίσω. Πάμε σε μια νέα σεζόν, με τους ίδιους στόχους», τόνισε.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του Κέβιν Πάντερ ήταν από τους βασικούς πυλώνες της Παρτιζάν και ένας από τους καλύτερους παίκτες για το Greek Fantasy Challenge του news24world.com στην Euroleague.

To Top