Αθλητικά

Πρόλαβαν τον ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι, ανακοινώνουν μεταγραφή – Απαντάει με TOP NBAer ο Γιαννακόπουλος

Πρόλαβαν τον ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι, ανακοινώνουν μεταγραφή - Απαντάει με TOP NBAer ο Γιαννακόπουλος

Παίκτης που θα κάνει την διαφορά σε Ελλάδα και Euroleague. Ο χρόνος τελείωσε και οι Πειραιώτες μετά από εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, τα επόμενα 24ωρα θα κλείσουν και το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ. Την ίδια στιγμή, στο Τριφύλλι δεν βιάζονται, αν και ψάχνουν κάτι πολύ καλό…

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στον Ολυμπιακό επανέρχεται σιγά σιγά η κανονικότητα με τους διεθνείς να επιστρέφουν, αλλά υπάρχουν θέματα με τραυματισμούς. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χάνει για λίγες μέρες με διάστρεμμα τον Λούκα Βιλντόζα. Οι «αιώνιοι» ανεξαρτήτως των προβλημάτων τραυματισμών είναι στην αγορά για να πάρουν παίκτη.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος, που πρώτος χρονικά θα κάνει μεταγραφή. Και αυτό γιατί έχει ήδη καταλήξει σε 3-4 παίκτες και είναι θέμα ημερών να γνωστοποιήσει ποιος θα είναι ο εκλεκτός του. Τις τελευταίες μέρες μπήκε στην λίστα του ο Λιθουανός, Ιγκνας Μπραζντέικις, αλλά η Ζαλγκίρις δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει. Ο Μπραζντέικις είχε όρο να μπορεί να φύγει από τους Λιθουανούς, αλλά η προθεσμία έχει λήξει εδώ καιρό. Μάλιστα υπήρξε και στην λίστα του Παναθηναϊκού, χωρίς, όμως, να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει στο μυαλό του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ. Στην πρώτη του απόπειρα εκεί δεν έκανε πολλά πράγματα, αλλά δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια. Είναι μόλις 24 ετών και στο Παγκόσμιο έδειξε ότι έχει το πακέτο για να έχει έναν ρόλο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει επίσης 2-3 καλές περιπτώσεις από το ΝΒΑ στο συρτάρι του και σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν έχει την πρεμούρα του Ολυμπιακού για μεταγραφή, αλλά δεν υπάρχει και ο παίκτης στην αγορά, που να του κάνει. Την ίδια ώρα ο Μάριους Γκριγκόνις κάνει την μία πολύ καλή εμφάνιση μετά την άλλη και έχει φέρει ικανοποίηση στις τάξεις του εξάστερου. Όχι ότι δεν θα γίνει μεταγραφή, αλλά η ομάδα δεν έχει μείνει και σύξυλη στις θέσεις 2-3.

Η περίπτωση του Μίχαϊλιουκ είναι πολύ απομακρυσμένη ενώ ο Φοντέκιο, που θα ξεσήκωνε το ΟΑΚΑ και όλη την μπασκετική Ευρώπη, έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Τζαζ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Εργκίν Αταμάν παραμονεύουν για την πολύ μεγάλη ευκαιρία, που θα βρουν, ώστε να εκτοξεύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους. Μία ευκαιρία, που μόνο από το ΝΒΑ μπορεί να έρθει.

ataman giannakopoulos1

To Top