Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε ένας Πολωνός πιλότος στην αεροσυνοδό σύντροφό του, κατά τη διάρκεια πτήσης από Βαρσοβία σε Κρακοβία και εκείνη είπε το «ναι».

Σύμφωνα με το CNN, η εργοδοσία του ευτυχισμένου ζευγαριού, οι πολωνικές αερογραμμές «LOT Polish Airlines», έχουν ανεβάσει το σχετικό βίντεο στο Facebook δείχνοντας σε όλο της το μεγαλείο τη στιγμή που ο πιλότος Κόνραντ Χανκ, καλωσορίζει τους επιβάτες και εν συνεχεία, κρατώντας μία ανθοδέσμη, ζητάει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

«Στη σημερινή πτήση υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και ελπίζω να μην περιμένει αυτό που θα πω. Κυρίες και κύριοι, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, σε αυτή τη δουλειά, γνώρισα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου», συνέχισε ο Χανκ.

Engagement on board

Engagement on board LOT!💍🤍 Captain Konrad proposed to Stewardess Paula during a flight to Kraków, the city where they first met.You won’t see anything more touching today 🥹

Posted by LOT Polish Airlines on Monday, April 22, 2024

«Είσαι ότι πιο πολύτιμο για μένα. Είσαι το μεγαλύτερό μου όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Γι’ αυτό πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη, αγάπη μου. Θα με παντρευτείς;», είπε ο Πολωνός πιλότος κοιτώντας χαμογελαστός τη γυναίκα της ζωής του που βρισκόταν στην άλλη άκρη του διαδρόμου του αεροσκάφους.

Έτρεξε στον διάδρομο για να τον βρει

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μέλλουσα κυρία Χανκ, Πόλα, τρέχει στον διάδρομο του αεροπλάνου πετώντας από τη χαρά της για να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της και να του πει ότι δέχεται την πρόταση γάμου. Τότε ο πιλότος της έδωσε το μονόπετρο, ως είθισται.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό χέρι γι’ αυτό», της απάντησε χαμογελαστός φορώντας της το δακτυλίδι. Το σχετικό βίντεο έχει λάβει πάνω από χίλια σχόλια στο Facebook, μεταδίδει το CNN.

«Θερμά συγχαρητήρια Εύχομαι και στους δύο πολλά χρόνια ευτυχίας και αγάπης», έγραψε ο ακόλουθος Sławek Justyniarski.