Αθλητικά

“Ψήφισε” Παναθηναϊκό ο Χεζόνια – Παπαπέτρου μαζί με Κάλινιτς – Βρήκε τον αντι-Παπαγιάννη ο Αταμάν

"Ψήφισε" Παναθηναϊκό ο Χεζόνια - Παπαπέτρου μαζί με Κάλινιτς - Βρήκε τον αντι-Παπαγιάννη ο Αταμάν

Το 15ημερο που θα φέρει αλλαγές και ανακοινώσεις στο Τριφύλλι. Ποιο είναι το πλάνο για τη θέση του σέντερ και γιατί υπάρχουν ακόμα σοβαρές ελπίδες να γυρίσει στο ΟΑΚΑ ο Κροάτης σούπερ σταρ. Η απόφαση του παίκτη και το Plan-b του Τούρκου προπονητή!

Ο Παναθηναϊκός δίνει αγώνα σε πολλά μέτωπα προκειμένου να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο. Τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και ο Εργκίν Αταμάν έχουν κάνει ηχηρές δηλώσεις και επομένως πρέπει να πραγματοποιήσουν και τις ανάλογες κινήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι. Κάτι, που δεν είναι εύκολο, δεν είναι, όμως, και απίθανο από την στιγμή, που ο Γιαννακόπουλος ρίχνει φέτος πολλά χρήματα στην αγορά, μετά από χρόνια.

Ο Μάικ Τζέιμς δεν φαίνεται τελικά να μετακινείται από την Μονακό, δεν είναι, όμως, σίγουρο ότι θα γίνει το ίδιο και με τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με την Ρεάλ, δεν είναι, όμως, σίγουρο ότι θα μείνει σε αυτή, κάτι, που θα φανεί οριστικά τις επόμενες μέρες.

Ο Χεζόνια θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, σέβεται και αναγνωρίζει το μεγαλείο της Ρεάλ και μέχρι τις 10-15 Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτικές επιλογές για κάθε περίπτωση και για τον Χεζόνια η εναλλακτική είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου συν έναν ξένο όμως. Θα γίνει προσπάθεια, δηλαδή, να αποκτηθεί ο «Πάπι», αλλά παράλληλα θα πλαισιωθεί και με έναν παίκτη, που θα παίζει είτε «2-3», είτε «3-4». Έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Κάλινιτς της Μπαρτσελόνα ή σαν τον Μπραζντέικις της Ζαλγκίρις.

Παράλληλα μέχρι τις 10 Ιουλίου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ είναι στις ΗΠΑ για πρόγραμμα βελτίωσης και παράλληλα κάποια μίτινγκ με ομάδες του ΝΒΑ. Εχει ζητήσει κάποιο χρόνο για να απαντήσει στους «πράσινους», οι οποίοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει, ώστε να προχωρήσουν ανάλογα. Αν ο Παπαγιάννης δεν συνεχίσει στο ΟΑΚΑ, ο Μπράντον Ντέιβις της Αρμάνι ίσως να είναι ο ένας από τους δύο ακόμη ψηλούς που θα προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας.

brandon davis

To Top