Αθλητικά

Ραγδαία εξέλιξη με Μίροτιτς από Ισπανία – Τελειωμένη η μεταγραφή του – “Με το ένα πόδι στο…”

Ραγδαία εξέλιξη με Μίροτιτς από Ισπανία - Τελειωμένη η μεταγραφή του - "Με το ένα πόδι στο..."

Νεότερο ρεπορτάζ από την “El Mundo Deportivo” αποκαλύπτει τη νέα ομάδα του Ισπανού φόργουορντ. Τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να βρίσκεται ο Νίκολα Μίροτιτς, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης της καταλανικής εφημερίδας, “El Mundo Deportivo”.

Στο ρεπορτάζ των Καταλανών υπάρχει ο τίτλος, «Ο Μίροτιτς είναι με το ένα πόδι στο Μιλάνο», με την υποσημείωση πως ο παίκτης απέρριψε τις ελληνικές προτάσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι 32χρονος άσος έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Αρμάνι, χωρίς βέβαια να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή, αφού εκκρεμεί η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό της αποζημίωσης που αναμένεται να πάρει από τους “μπλαουγκράνα” ο Μίροτιτς, μπορεί να φτάσει στα 15-16 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν είναι κοντά σε συναινετικό διαζύγιο και το πιθανότερο είναι να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

«Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με την Αρμάνι και το Μιλάνο θα είναι ο επόμενος προορισμός του Μίροτιτς, μόλις λύσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έλαβαν αρνητική απάντηση από τον εκπρόσωπο του παίκτη, που δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», επισημαίνει το δημοσίευμα.

To Top