Αθλητικά

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ με Παπαγιάννη – “Πιέζει” για Ντόρσεϊ, δεν υπάρχει buy-out

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ με Παπαγιάννη -

Οι Πράσινοι προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ τους όσο πιο γρήγορα γίνεται και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις!
 

Για τις περιπτώσεις του Κάιλ Γκάι και του Τάιλερ Ντόρσεϊ αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης. Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι ον Παναθηναϊκός κινείται μεθοδικά για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις λέγοντας ότι βασικός στόχος είναι η απόκτηση δύο γκαρντ, αλλά και η παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη.

«Πάει για ένα βασικό δυάρι και ένα αναπληρωματικό ο Παναθηναϊκός, ώστε να τελειώσει με το δημιουργικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε σύντομα εξελίξεις με τον Παπαγιάννη ο οποίος πιθανότατα θα δώσει θετική απάντηση παραμονής».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις του Ντόρσεϊ και του Κάιλ Γκάι: «Τον θέλει δεδομένα ο Παναθηναϊκός τον Ντόρσεϊ. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αλλά είναι ”αγκάθι” ότι δεν αφήνει η Φενέρ να φύγει. Δεν υπάρχει buyout ωστόσο. Όσον αφορά τον Γκάι, ο Παναθηναϊκός διαψεύδει όσα γράφτηκαν από την Ισπανία».

Τέλος ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε και για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ίσως υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, λόγω του ότι θα ξεκινήσουν τα έργα στο ΟΑΚΑ. Γίνονται συζητήσεις αλλά θα υπάρξει ενημέρωση για το τι πρόκειται να συμβεί».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

To Top