Αθλητικά

Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για NBAer – Αποφασίζει ο Μπαρτζώκας – Σουτέρ… δολοφόνος για Ολυμπιακό!

Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για NBAer - Αποφασίζει ο Μπαρτζώκας - Σουτέρ… δολοφόνος για Ολυμπιακό!

Μεγάλη επιβεβαίωση News24world.com, ποια ονόματα εξετάζονται από τους Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες, ώστε να γίνει η μεγάλη μεταγραφή στα γκαρντ.

Σούπερ προσφορά στο Νέα Ζηλανδία-Ελλάδα | 21+

Στην τελική ευθεία έχει μπαίνει πλέον η μεταγραφή του γκαρντ στον Ολυμπιακό, με τους Πειριαώτες να περιμένουν τα επόμενα 24ωρα την οριστική απάντηση του Κέντρικ Ναν, ενώ παράλλη εξετάζουν πολύ ζεστά πλέον άλλες δύο περιπτώσεις.

Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το News24world.com, στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται δύο ακόμα NBAers και συγκεκριμένα οι Τερενς Ντέιβις και Τερενς Ρος, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Τέρενς Ντέιβις (26 ετών, ύψος 1.93μ) αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” με τάση στο σκοράρισμα. Σε 227 παιχνίδια κανονικών περιόδων του NBA από το 2019 έως το 2023 είχε 8 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ. Τη σεζόν 2022/23 ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στο Σακραμέντο με κατά μέσο όρο 6.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 64 παιχνίδια.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top