Αθλητικά

Σε κυκλοφορία οι Κάρτα Φίλου ΑΕΚ – Αυτός ο στόχος για τα 100 χρόνια της Ένωσης

Σε κυκλοφορία οι Κάρτα Φίλου ΑΕΚ - Αυτός ο στόχος για τα 100 χρόνια της Ένωσης

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έθεσε σε κυκλοφορία της Κάρτα Φίλου του συλλόγου με στόχο την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ παράλληλα έθεσε και έναν στόχο ενόψει των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης.

ΑΕΚ: Με στόχο να πωληθούν 100.000 Κάρτες Φίλου της Ένωσης, για τα 100 χρόνια της ομάδας, ξεκίνησε η διαδικασία πώλησης από πλευράς Ερασιτέχνη, η οποία τη φετινή σεζόν θα είναι συλλεκτική, με τις τιμές να είναι στα 10 και 20 ευρώ, όπως την περασμένη σεζόν, ενώ να σημειώσουμε πως η αγορά της είναι απαραίτητη προϋπόθεση και για τα εισιτήρια διαρκείας στο ποδόσφαιρο. 

aek sima

Στην ανατολή του 100ου έτους Ιστορίας του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, η ΑΕΚ σε καλεί να σταθείς στο πλευρό της! Πρώτα όμως, οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους όσοι στήριξαν το Σύλλογο στην απαιτητική χρονιά που ολοκληρώθηκε με τόσες επιτυχίες. Ή μάλλον… 46.500 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όσες ήταν και οι ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΟΥ που διατέθηκαν την περασμένη χρονιά! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πετύχαμε! Κι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα, με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ, που εκτός όλων των άλλων, θα είναι και ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ και για τα 100 χρόνια!

To Top