Ελλάδα

Σφακιά: Χτυπούσε μανιωδώς 73χρονο συγχωριανό του με μαγκούρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο – Έβγαλα…

asthenoforo ekab

Σφακιά: Χτυπούσε μανιωδώς 73χρονο συγχωριανό του με μαγκούρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο – Έβγαλαν ακόμη και όπλα

Στο Νοσοκομείο των Χανίων στην Κρήτη νοσηλεύεται ένας 73χρονος άνδρας έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με μαγκούρα από συγχωριανό του την Τρίτη 15 Αυγούστου σε χωριό της περιοχής των Σφακιών.

Το επεισόδιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας zarpanews.gr, συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, στα Ασκύφου όταν ο άνδρας πήγε σε καφενείο του χωριού, εκεί όπου καθόταν και ο 73χρονος. Τότε τον πλησίασε και άρχισε να τον χτυπά με τη μαγκούρα του. Μάλιστα, ήταν τόσα πολλά και τόσο δυνατά τα χτυπήματα που ο 73χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικές έρευνες για το περιστατικό συνεχίστηκαν και σήμερα (16/8) καθώς οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στο σημείο για να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, ενώ δεν είναι σαφές τι έγινε με τον άνδρα που επιτέθηκε στον 73χρονο. Πάντως, αφορμή για την επίθεση φέρεται να αποτέλεσαν κτηματικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ενώ αναφέρεται πως οι διαπληκτισμοί ανάμεσά τους ήταν συχνοί.

Απειλές με όπλα

Επιπλέον, ένας αυτόπτης μάρτυρας, θαμώνας του κεφανείου, αποκάλυψε στο ίδιο μέσο πως ο άνδρας «άρχισε να χτυπά με μανία τον 73χρονο. Εμείς τρομάξαμε και αμέσως φύγαμε. Σήκωσαν ακόμα και όπλα και απειλούσαν πως θα ρίξουν».

Σύμφωνα με την μαρτυρία, τέτοιου είδους περιστατικά είναι συχνά στο χωριό. «Δεν γίνεται να μην μπορούμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας επειδή φοβόμαστε. Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα. Φοβόμαστε για τη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά.

To Top