Αθλητικά

Shopping στο Μιλάνο για τις δύο “Γιουνάιτεντ”

Shopping στο Μιλάνο για τις δύο "Γιουνάιτεντ"

Η Νιουκάστλ ανακοινώνει μέσα στην εβδομάδα την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι, από τη Μίλαν έναντι 60εκ. ευρώ, δέκα περισσότερα απ’ όσα προσφέρει η Μάντσεστερ, στην Ίντερ για τον ταλαντούχο Νο 1 της, Αντρέ Ονανά.

Η περίπτωση του διεθνούς Καμερουνέζου, που ψηφίστηκε κι από τους καλύτερους του τελευταίου Champions League είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκη αφού οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πρόσφεραν στους Nerazzurri 50εκ., ενώ η Ίντερ, που έχει ανάγκη από «φρέσκο» χρήμα (ο Τζέκο παραχωρήθηκε στη Φενέρμπαχτε, ο Σκρίνιαρ στην Παρί, ο Μπρόζοβιτς στη Σαουδική Αραβία), ζητάει ακατέβατα 60.

Το πιθανότερο είναι, στο τέλος να δικαιωθεί η Ίντερ γιατί ο Ονανά δεν είναι απλά η προσωπική επιλογή του Ολλανδού προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά κάτι σαν απωθημένο, αφού επί των ημερών του, ο τερματοφύλακας είχε κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Άγιαξ. Άγνωστο ακόμη εάν ο Ντε Χέα θα παραμείνει στην Αγγλία και σε άλλη ομάδα της Premier League, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Τεν Χαγκ έχει ήδη ενημερώσει τον Ισπανό ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του.

Όσον αφορά τον 23χρονο ταλαντούχο, μέσο επιθετικό της Μίλαν, Σάντρο Τονάλι η επίσημη ανακοίνωση της πώλησής του στη Νιουκάσλ καθυστερεί γιατί αυτές τις μέρες παίρνει μέρος με την Under 21 της χώρας του στο Euro.    

To Top