Αθλητικά

Σημαντική εξέλιξη στον Άρη – Αυτό ζήτησε ο Μάντζιος από τον Καρυπίδη – “Σκάει”… έκπληξη;

Σημαντική εξέλιξη στον Άρη - Αυτό ζήτησε ο Μάντζιος από τον Καρυπίδη - "Σκάει"... έκπληξη;

Έκλεισε ο αμυντικός μέσος Βερστράετε στον Άρη και έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ο προπονητής του Άρη, όμως, Άκης Μάντζιος ζήτησε μια επιπλέον κίνηση.

Άρης: Έκλεισε ο αμυντικός μέσος Βερστράετε στον Άρη και έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ο προπονητής του Άρη, όμως, Άκης Μάντζιος, ζητάει και φορ, γιατί μετά τη λύση συμβολαίου του Γκρέι, δεν υπάρχει άλλος, εκτός του Μορόν, που είναι βέβαια ικανός (συμμετοχή και στα τρία γκολ επί του Αστέρα Τρίπολης), αλλά είναι… μόνος του, στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά η ομάδα με έναν μόνο κεντρικό επιθετικό.

Οι μεταγραφές τελειώνουν αύριο και ο σέντερ φορ, δεν φαίνεται να έρχεται στον Άρη, κάτι που κάθε άλλο παρά ικανοποιεί τον Μάντζιο, ο οποίος αγωνιά για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας του.

Υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι και για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά εάν δεν τα βρουν στο οικονομικό με τον Θόδωρο Καρυπίδη, φυσικά δεν θα έρθουν. Σήμερα θεωρείται μια καθοριστική ημέρα, πάνω σε αυτό το θέμα.

Πηγή: sfina.gr

To Top