Ελλάδα

Σκιαδαρέσης: Μου έλεγαν στα social media «πόσο άσχημος και πόσο ατάλαντος είσαι»

skiadareshs

Σκιαδαρέσης: Μου έλεγαν στα social media «πόσο άσχημος και πόσο ατάλαντος είσαι»

Στη νέα σειρά του MEGA, «Ναυάγιο» θα βρεθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την φετινή σεζόν και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της νέας εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού, τα social media και βεβαίως την σύζυγο του, Μπέσσυ Μάλφα.

Ειδικότερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σημείωσε χαρακτηριστικά στην Ελένη Μουστάκη πως «δυστυχώς δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω άλλο επάγγελμα πέρα από ηθοποιός. Δυστυχώς γιατί βλέπω πόσο μεγαλώνει η ανάγκη να ξέρεις και μια άλλη δουλειά… σε αυτή την δουλειά. Κάποτε έλεγα πως δεν θα χρειαστεί αλλά τώρα βλέπω ότι θα χρειαστεί να κάνω και άλλη δουλειά . Είναι πολύ ανασφαλές το επάγγελμα μας. Δηλαδή καλό είναι, όποιος γίνεται ηθοποιός, να έχει και μια άλλη δουλειά».

«Θα ήθελα να μην έχω την εξάρτηση με τα social media αλλά, απ’ ότι φαίνεται, την έχω. Δεν είναι όμως μόνο οι fans, γιατί όσοι είναι οι fans άλλοι τόσοι είναι και οι haters. Άμα θέλει κανείς βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει. «Πόσο άσχημος είσαι», ας πούμε, ή «πόσο ατάλαντος είσαι». Τα πάντα μου έχουν πει, ότι θέλει ο άλλος το λέει».

«Με την Μπέσσυ είμαστε λίγο cool ζευγάρι, αυτό είναι γεγονός. Από την άλλη όμως δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε στα social media φωτογραφία από έναν καβγά μας που να μου πετάει καμιά παντόφλα, ή δεν ξέρω και γω τι, γιατί υπάρχουν και τέτοια. Αυτά όμως δεν τα αποτυπώνεις στο Instagram» συμπλήρωσε γελώντας, σε άλλο σημείο, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην κάμερα της νέας εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

To Top