Αθλητικά

ΣΟΚ με παλαίμαχο ξένο θρύλο του Άρη και το μπάσκετ – Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο! (vid)

ΣΟΚ με παλαίμαχο ξένο θρύλο του Άρη και το μπάσκετ - Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο! (vid)

Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό μπάσκετ, με τη φανέλα των Κίτρινων και θρύλους του αθλήματος αποκάλυψε την δύσκολη μάχη που δίνει.

Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ: Σοκ μετά την δήλωση που έκανε ο Πορτορικανός παλαίμαχος παίκτης, ο οποίος αγωνίστηκε και στη χώρα μας με φανέλα του Άρη, μιας και έκανε γνωστό πως πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο, ενώ ο ίδιος μιλώντας αναφέρθηκε για τη διάγνωσή του, προτρέποντας τους νέους να ρίξουν το βάρος στην πρόληψη, κάνοντας πιο συχνά ιατρικούς ελέγχους.

«Ως άνθρωπος που έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου, πρέπει να σας ενημερώσω ότι στις 2 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι πάσχω από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όλοι στην οικογένειά μου είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε με θετική σκέψη, παρ’ όλο που δεν είναι εύκολο. Θα δώσω το μέγιστο όπως έκανα πάντα στο γήπεδο και σε όλες τις προηγούμενες δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Ζητάμε μόνο να προσευχηθείτε για εμάς.

Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους νέους ηλικίας 45 έως 50 ετών. Μην φοβάστε την κολονοσκόπηση. Η θεραπεία είναι η πρόληψη. Πρέπει να το σκεφτείτε. Πίστευα πως ήταν κάτι άλλο, αλλά έκανα το τεστ, προέκυψε ότι έχω αυτό τον καρκίνο», είπε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, που τη σεζόν 1996-97 κατέκτησε με τον Άρη το Κύπελλο Κόρατς στους αλησμόνητους τελικούς κόντρα στην τουρκική Τόφας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José R. “Piculín” Ortiz (@piculinortiz4)

To Top