Αθλητικά

Σοκάρουν οι σκηνές με την επίθεση σε συγγενή του Μέσι – Οι τρύπες που άφησαν οι σφαίρες των δραστών (ΦΩΤΟ)

Σοκάρουν οι σκηνές με την επίθεση σε συγγενή του Μέσι - Οι τρύπες που άφησαν οι σφαίρες των δραστών (ΦΩΤΟ)

Επίθεση δέχθηκε στο Ροζάριο ένα αυτοκίνητο που ανήκει σε μια από τις επιχειρήσεις των πεθερικών του Αργεντίνου με αποτέλεσμα να κλαπούν 21.500 δολάρια, ανοίγοντας μάλιστα πυρ εναντίον του.

Λιονέλ Μέσι: Σοκαριστικές εικόνες άφησε πίσω της η επίθεση αγνώστων σε ένα αυτοκίνητο μιας από τις επιχειρήσεις που ανήκει στα πεθερικά του Αργεντίνου σούπερ σταρ, με δύο δράστες να σπάνε τα τζάμια και να αφαιρούν  δύο σακούλες που περιείχαν εισπράξεις 8 εκατομμυρίων πέσος (σ.σ. 21.500 δολάρια) που ήταν προς κατάθεση στην τράπεζα, ενώ φεύγοντας πυροβόλησαν μια φορά.

Μάλιστα αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά καθώς τον περασμένο Μάρτιο, άγνωστοι είχαν στείλει απειλητικό μήνυμα, ενέργεια που εκτιμήθηκε από τους ανακριτές, πως έγινε στο πλαίσιο πολιτικών αντιπαραθέσεων σε τοπικό επίπεδο.

«Το σούπερ μάρκετ λειτουργεί με μια ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας», είπε ο Επίτροπος Ντιέγκο Σανταμαρία στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος, ενώ οι αναλύσεις καμερών τα δακτυλικά αποτυπώματα και οι ακροάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για να φανεί ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στο αυτοκίνητο της επιχείρησης που είναι στο περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scaglia Mauricio (@mauchi30)

To Top