Αθλητικά

Στα… αζήτητα του Άρη παίκτης που ήρθε να κάνει τη διαφορά – Η απόφαση Μάντζιου για τη συνέχεια

Στα... αζήτητα του Άρη παίκτης που ήρθε να κάνει τη διαφορά - Η απόφαση Μάντζιου για τη συνέχεια

Στο ξεκίνημα της σεζόν φάνηκε πως θα είναι ο εκλεκτός για αντί-Μάνου Γκαρθία, μέχρι ο τελευταίος να επιστρέψει. 

Άρης: Στο ξεκίνημα της σεζόν φάνηκε πως θα είναι ο εκλεκτός για αντί-Μάνου Γκαρθία, μέχρι ο τελευταίος να επιστρέψει. Άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ο Άρης ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Λούκας Ρουπ, περί ου ο λόγος, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 17 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή δύο μήνες και κάτι. Μεσολάβησαν δύο ταξίδια του στη Γερμανία, σε ένα εκ των οποίων υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, στις αρχές Οκτωβρίου.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει περάσει κάτι παραπάνω από 1,5 μήνας, διάστημα που… προβλέπεται για να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία. Ωστόσο, ο Γερμανός μέσος δεν θα επιστρέψει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ακολουθεί, καθώς ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση. Για την ακρίβεια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο με τρέξιμο και σχεδόν χωρίς μπάλα.

Προφανώς είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τα δύο ματς με την ΑΕΚ που ακολουθούν, αφού ακόμη κι αν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, το γεγονός ότι απουσιάζει καιρό, σημαίνει και έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

To Top