Στo νησί της Νάξου, αφίχθη το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στα νησιά του Αιγαίου, με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έφθασε με ιδιωτικό σκάφος στη μικρή προβλήτα της Νάξου, εκεί όπου τον περίμεναν στελέχη και μέλη του κόμματος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, μέσα σε θερμή υποδοχή από τους πολίτες, περπάτησε στα μαγαζιά και στη Χώρα όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες, αλλά και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την Πάρο, ενώ αναχώρησε για την Αμοργό στο πλαίσιο της 10ήμερης περιοδείας του σε συνολικά 29 νησιά του Αιγαίου.

Στη Νάξο ο Στέφανος Κασσελάκης – «Τιμούμε τους αγώνες του Μανώλη Γλέζου» 2

Η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Κύθνος, Σύρος, Πάρος, Νάξος. Τέταρτη στάση σε αυτό το νησί, το νησί του τελευταίου παρτιζάνου της Ευρώπης του Μανώλη Γλέζου.

57 χρόνια ακριβώς από το πραξικόπημα της χούντας, το πραξικόπημα που άνοιξε βαθιές πληγές στην κοινωνία μας, ξερονήσια και φυλακές.

Τιμούμε τους αγώνες του Μανώλη Γλέζου για δημοκρατία και ελευθερία.

Βαθιά ψυχή, βαθιά υπόκλιση στη δημοκρατία, την ελευθερία, τους αγώνες της Αριστεράς».