Ελλάδα

Στο Κτηματολόγιο Αθηνών από τα μεσάνυχτα με καρέκλα και καφέ στο χέρι – «Δεν με νοιάζει, αν προλάβω…

ktimatologio1

Στο Κτηματολόγιο Αθηνών από τα μεσάνυχτα με καρέκλα και καφέ στο χέρι – «Δεν με νοιάζει, αν προλάβω πρόλαβα…»

Ουρές σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην οδό Αριστοτέλους στο Κτηματολόγιο Αθηνών από πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν. Σήμερα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου σε Αθήνα και Πειραιά (στη συνέχεια και αλλού) θα μπορούν να λαμβάνουν αριθμό προτεραιότητας ψηφιακά και να παρακολουθούν την εξέλιξη ζωντανά στο κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά.

Η κάμερα της εκπομπής «Συνδέσεις» της ΕΡΤ βρέθηκε από νωρίς το πρωί έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών και κατέγραψε τον κόσμο που είχε πάρει μαζί του καρέκλες για να μην περιμένουν όρθιοι. Ακόμα υπήρχε διπλή σειρά αυτοκινήτων στον δρόμο με αρκετούς να περιμένουν μέσα στο αυτοκίνητό από αργά ενώ άλλοι ήταν μέσα σε πολυκατοικίες.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Στάμου συνομίλησε με πολίτη που καθόταν σε καρέκλα από τα μεσάνυχτα και είχε αριθμό προτεραιότητας 35. Όπως τόνισε «ήρθα από τις 00:10 το βράδυ με καφεδάκι, τσιγαράκι. Μια χαρά…». Ερωτηθείς για την πολύωρη αναμονή και αν αγχώθηκε σε σχέση με τις χθεσινές εικόνες είπε ότι δεν τον νοιάζει και τόνισε «εγώ ήρθα να πιώ το καφεδάκι μου να περιμένω… αν προλάβω πρόλαβα, αν δεν προλάβω την επόμενη φορά».

To Top