Ελλάδα

Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού: Έλεγε «μαμά υποφέρω, πονάω»

dokimos emporikou nautikou

Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού: Έλεγε «μαμά υποφέρω, πονάω»

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού που πέθανε, ύστερα από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία, σημειώνοντας ότι η κόρη της είχε εμφανίσει εξανθήματα στο σώμα και πόνους μέχρι τα κόκκαλα.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε πως «πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα. Πρήξιμο στα χέρια, είχε πόνους στο στήθος, στα γόνατα, στα κόκαλα, είχε εμετούς. Μου λέει το παιδί “μαμά, υποφέρω πονάω”. Της λέω “αγάπη μου μίλα, μίλα με τον γιατρό εκεί”. Ξέραμε ότι δεν είχε μέσα το καράβι, δεν έχει γιατρό το καράβι».

«Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου και θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο καράβι που τη βοήθησαν που δεν ήταν η δουλειά τους. Έχαναν πράγματα από τη δουλειά τους για να είναι δίπλα στη Μαριάννα μου και μου το είπε το παιδί μου όταν ήρθε “μαμά, πονούσε το κεφάλι μου και ο chief μου φιλούσε το κεφαλάκι και μου έδινε κουράγιο για να μη πονάω”. Βλέπαμε μέρα με τη μέρα ότι γινόταν καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όμως κάτι υπήρχε το οποίο δεν μπορούσαν να βρουν. Ήταν κάτι εσωτερικό, μικρόβιο. Την είχαμε όπως όταν γεννήθηκε το παιδί μας που ήμασταν οι τρεις μας μπαμπάς, μαμά και το παιδί. Στο εξωτερικό δεν νοσηλεύτηκε το παιδί. Το ήθελε πάρα πολύ και χαρήκαμε και εμείς που το παιδί μου θα έκανε αυτό που ήθελε. Έχουμε έναν γιο 16 χρονών. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια. Η Μαριάννα μας δεν έφυγε, είναι εδώ και μας βλέπει και ταξιδεύει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

To Top