Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου: «Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο εμφάνισε κάποια εξ…

marianna

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου: «Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο εμφάνισε κάποια εξανθήματα»

Ο θάνατος της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, σκόρπισε θλίψη στιυς συγγενείς και φίλους της αλλά και στον τόπο καταγωγής της, την Κω. Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι, ξεκινώντας από το λιμάνι της Φουτζέιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και κατευθυνόταν στην Ινδία, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το ταξίδι της.

Η μητέρα της 20χρονης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου αναφέρθηκε στην αδικοχαμένη κόρη της. «Ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό το ταξίδι», ανέφερε η μητέρα της, σε μια εξομολόγηση που συγκινεί για το νεαρό κορίτσι.

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη που θα πήγαινε σε αυτό το ταξίδι. Ήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι της. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν τι το προκάλεσε όλο αυτό. Υποθέσεις κάνουμε και περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή», ανέφερε αρχικά η μητέρα της 20χρονης.

Ωστόσο, η ίδια μίλησε για κάποια εξανθήματα που είχε βγάλει η κόρη της πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο, τα οποία αναμένεται να διερευνηθούν για το εάν έχουν σχέση με τον θάνατό της. Συγκεκριμένα, η μητέρα της είπε πως:

«Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο για να ταξιδέψει εμφάνισε κάποια εξανθήματα. Νόμιζε ότι ήταν κάποια αλλεργία. Στο πλοίο επιδενώθηκε η κατάσταση. Είχε δέκατα, πόνο στα κόκκαλα, πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια. Η κόρη μου ήταν υγιέστατη, είχε κάνει εξετάσεις πριν μπει στο πλοίο. Στο νοσοκομείο έκαναν ότι μπορούσαν, έκαναν τα πάντα για να γίνει καλά το παιδί, τους ευχαριστώ όλους».

Φίλη της 20χρονης Μαριάννας ανέφερε πως η γυναίκα είχε αναφέρει στην ίδια πως είχε αφόρητους πονοκεφάλους πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για την Ινδία. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν φύγει, ένιωσε καλύτερα, κάτι το οποίο θα την έκανε να πάρει την απόφαση του να φύγει.

Η φίλη της 20χρονης ανέφερε πως «δεν θα έφευγε από την Ελλάδα αν είχε κάτι. Δεν θα έφευγε γιατί οι ναυτιλιακές εταιρίες μας στέλνουν σε ελληνικές, με πολλές εξετάσεις, εξονυχιστικές και αποκλείεται να είχε κάτι πριν φύγει. Εγώ ήξερα από τη Μαριάννα πως είχε τρομερούς πονοκεφάλους. Παραπονιόταν ότι το κεφάλι της πάει να σπάσει, ότι δεν ένιωθε καλά. Πριν επιδεινωθεί μου έλεγε ότι είναι όλα καλά και μετά έγινε ό,τι έγινε. Ήταν πολύ ξαφνικό».

Τι έχει γίνει γνωστό έως σήμερα για τον θάνατο της 20χρονης

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, οι πρώτες πληροφορίες από την εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρουν πως ένα κουνούπι τσίμπησε την 20χρονη, με αποτέλεσμα να υποστεί λοιμώδη εγκεφαλίτιδα, η οποία της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια. Ωστόσο, η Μαριάννα είχε κάνει και τα τρία απαραίτητα εμβόλια, προκειμένου να κάνει το πρώτο της μπάρκο.

Το κορίτσι ξεμπάρκαρε στο λιμάνι της Αιγύπτου, όπου νοσηλεύτηκε για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ στη συνέχεια, έφτασε στην Ελλάδα. Η 20χρονη Μαριάννα εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου πάλεψε για 16 ημέρες αλλά πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Πολλά ερωτηματικά εγείρονται γύρω από τον θάνατό της, με την νεκροψία – νεκροτομή να αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.  

To Top