Ελλάδα

Συγκλονίζει ο εργαζόμενος που κάηκε με καυτό λάδι σε ξενοδοχείο – «Με έβαλαν σε ψυγείο με κρέατα»

ergazomenos egkaumatias

Συγκλονίζει ο εργαζόμενος που κάηκε με καυτό λάδι σε ξενοδοχείο – «Με έβαλαν σε ψυγείο με κρέατα»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του εργαζόμενου σε ξενοδοχείο της Κρήτης που κάηκε από καυτό λάδι κατά τη διάρκεια της εργασίας του, αφού δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, οπότε τον έβαλαν στο δωμάτιο με τα κρέατα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε ότι την ώρα που μετέφερε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι, χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια.

«Έχω αφόρητο πόνο και στα χέρια και στο πρόσωπο. Κάποιες φορές το βράδυ όταν κοιμάμαι είναι έντονο και δεν μιλάμε για από βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, οι υπεύθυνοι τον μετέφεραν στο δωμάτιο με τα κρέατα, αρνούμενοι να τον πάνε σε νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια του έδωσαν μερικές μέρες άδεια, ενώ φέρεται να ειδοποίησαν «δικό τους γιατρό», ώστε να του χορηγήσει αλοιφές.

«Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», υποστήριξε η μητέρα του.

Η οικογένεια πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό, ενώ στο πλευρό του εργαζόμενου βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

To Top