Αθλητικά

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη – ” Ευχαριστούμε τη δικαιοσύνη, αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη - " Ευχαριστούμε τη δικαιοσύνη, αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού μετά την ανακοίνωσης της τιμωρίας των δραστών της δολοφονίας του φίλου του Άρη και για ακόμα μια φορά συγκλόνισαν.

Άλκης Καμπανός: Στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μίλησαν οι γονείς του νεαρού φίλου του Άρη, μετά την ανακοίνωση των ποινών στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του.

Αρχικά, μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού η οποία είπε: «Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι μια ηθική δικαίωση για την οικογένειά μας, αλλά το παιδί μου δε γυρίζει πίσω».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πατέρας του ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου την ελληνική δικαιοσύνη, όλο τον απλό κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτόν τον μαραθώνιο δικαστικό αγώνα και τους δικηγόρους μας. Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του Άλκη επιθυμούσαμε τη δικαίωση και την απόδοση δικαιοσύνης. Υπήρξε έγκλημα και τιμωρία».

Στην ερώτηση για το αν θεωρεί εξοντωτική την τιμωρία είπε: «Ήταν μέσα στα πλαίσια του ειδεχθούς εγκλήματος που έκαναν στον Άλκη και στα υπόλοιπα παιδιά».

To Top