Αθλητικά

Συμφωνία Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων για 2 top μεταγραφές για να σηκώσουν Ευρωλίγκα – Υπογράφει Έλληνας!

Συμφωνία Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων για 2 top μεταγραφές για να σηκώσουν Ευρωλίγκα - Υπογράφει Έλληνας!

Οι αντικαταστάτες Σλούκα, Βεζένκοφ και η επιστροφή έκπληξη. Ο Έλληνας κόουτς πήρε το απαραίτητο μπάτζετ και χτίζει μία ομάδα χωρίς αντίπαλο στην Ευρώπη. Οι εξελίξεις με τους δύο ηγέτες της και οι πιθανοί αντικαταστάτες τους.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα παλιά, αλλά αυτά τα παλιά είναι και πολύ καλά. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ γύρισε στα 29 του χρόνια στον αγαπημένο του Πειραιά για να ολοκληρώσει ό, τι άφησε μισό, όταν και πήρε τον δρόμο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Όπως ο Σέρβος, έτσι και ο Αμερικάνος, είχε πάει σε μικρή ηλικία στον Πειραιά. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα τότε, αλλά στα 29 του χρόνια πλέον είναι πιο έμπειρος και έχει και την κούπα της Ευρωλίγκας στις αποσκευές του. Αυτή, που κατέκτησε πριν από σχεδόν ένα μήνα στο Κάουνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον τελικό. Ως παίκτης της Ρεάλ.

Παρότι δεν έχουν τελειώσει τα θέματα με Βεζένκοφ και Σλούκα, οι Πειραιώτες εξυπηρέτησαν τις αγωνιστικές τους ανάγκες και πλέον προχωράνε ακόμη πιο πέρα. Λογικά θα κρατήσουν και τον Κάνααν και τον Πίτερς και οι υπόλοιπες κινήσεις θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με Βεζένκοφ και Σλούκα. Αν φύγει ο Βεζένκοφ, ακούγεται το όνομα του Μίροτιτς. Αν φύγει ο Σλούκας, στην λίστα υπάρχει το όνομα του Ντόρσεϊ. Τον Ντόρσεϊ, όμως, τον θέλει και ο Παναθηναϊκός. Επίσης, για τον Μίροτιτς έχει αναφερθεί εδώ και καιρό ότι έχει κλείσει στην Αρμάνι. Επίσης, έχει γραφτεί ότι τον θέλει και η Φενέρ. Δεν μπορεί να πει κανείς τι ακριβώς ισχύει.

Αν τελικώς φύγει ο Βεζένκοφ, μπορεί να «παίξει» και η περίπτωση του Ζακ Λεντέι, την οποία, όμως, έχει προχωρήσει πολύ ο Παναθηναϊκός. Σήμερα, πάντως, τον Λεντέι τον βάζουν δημοσιεύματα και στην λίστα της Μακάμπι.

Το όνομα του Σέμι Οτζελέγιε (φωτό και βίντεο πάνω από το κείμενο) της Βίρτους Μπολόνια είναι επίσης στα κιτάπια του Μπαρτζώκα, ενώ αν φύγει και ο Βεζένκοφ και ο Σλούκας, θα χρειαστεί ένας Ελληνας. Αν αποκτηθεί ο Ντόρσεϊ, τότε καλύπτεται το θέμα. Αν όχι, όμως, τότε το ενδιαφέρον θα πρέπει να πάει σε άλλη επιλογή. Και τέτοιες δεν υπάρχουν πολλές στην αγορά.

Το ημερολόγιο γράφει 28 Ιουνίου και εκτιμάται ότι μέχρι τις 10 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα έχει λύσει το 85% των εκκρεμοτήτων του. Θέλει να ελπίζει ότι και ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ θα μείνουν, ώστε μαζί με Μιλουτίνοφ, Ουίλιαμις-Γκος και όποιους άλλους προστεθούν, να πάνε του χρόνου για την τέταρτη Ευρωλίγκα.

tanoulis olympiacos

To Top