Ελλάδα

Συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών

rapti1 1

Συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών

H Υφυπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρευρέθηκε στην Κέρκυρα και απεύθυνε χαιρετισμό στο Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών που διοργάνωσε το Διεθνές Συμβούλιο Διοργανωτών Εκδηλώσεων Λαϊκού Πολιτισμού και Παραδοσιακών Τεχνών, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΙΝΙΩΝ Κέρκυρας.

rapti 1
Συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών 4

Το Υπουργείο Τουρισμού ένωσε τις δυνάμεις του με την Προεδρία της Δημοκρατίας, την Unesco, την Περιφέρεια και τους Δήμους και παρείχε τη στήριξή του στην αξιόλογη διεθνή ομάδα δημιουργικών ανθρώπων, φορέων και συλλόγων που συγκεντρώθηκαν στο νησί.

Με τη συμμετοχή 450 χορευτών, μουσικών και καλλιτεχνών από 16 χώρες, καθώς και με τη σύμπραξη ακαδημαϊκών και ερευνητών, η Κέρκυρα γέμισε πολιτιστικά ήθη και έθιμα, χρώματα, μουσικές, χορό και τέχνη από όλη τη Μεσόγειο, δίνοντας και το μήνυμα της σημαντικότητας των ειδικών μορφών Τουρισμού.

rapti2 1
Συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών 5

Η αδιάκοπη και στενή συνεργασία των λαών της Μεσογείου αποτελεί τη δημιουργική πλατφόρμα για τη βιωσιμότητα του τουρισμού μας με προέκταση τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η τοπική και η εθνική οικονομία

To Top