Κόσμος

Τα μεγέθη του πέους σε κάθε χώρα – Οι πρωταθλητές και η θέση των Ελλήνων στη λίστα

morio antriko

Τα μεγέθη του πέους σε κάθε χώρα – Οι πρωταθλητές και η θέση των Ελλήνων στη λίστα

Το μέγεθος μετράει; Η απάντηση είναι περίπλοκη… και ο ανταγωνισμός σκληρός. Μια ομάδα ερευνητών ανέλυσε δεδομένα από σχεδόν 90 χώρες για να διαπιστώσει σε ποια χώρα οι άντρες έχουν το μεγαλύτερο μέσο μέγεθος πέους, όταν βρίσκεται σε στύση.

Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε από τη World Data, διαπίστωσε ότι οι άντρες του Ισημερινού είναι οι πιο προικισμένοι στον κόσμο, φτάνοντας τη μεζούρα στα εντυπωσιακά 17,6 εκατοστά. «Κανένα άλλο θέμα δεν έχει ζητηθεί περισσότερο από το μέσο μέγεθος των ανδρικών γεννητικών οργάνων», δήλωσε ένας από τους συγγραφείς της έρευνας του World Data, εξηγώντας ότι η ομάδα διεξήγαγε μελέτες που εκτείνονται από το 2001 για να δημιουργήσει την ολοκληρωμένη λίστα. Δυστυχώς, οι ΗΠΑ απλώς δεν στάθηκαν στο… ύψος τους, κατεβαίνοντας στην 60η θέση στη λίστα. Το μέσο μέγεθος πέους σε στύση για έναν Αμερικανό άνδρα είναι 13,58 εκατοστά, σύμφωνα με την έρευνα. Τους Αμερικανούς άνδρες ήρθαν πίσω από τους βόρειους γείτονές τους, με τον Καναδά να βρίσκεται στη 13η θέση, με έναν εντυπωσιακό μέσο όρο 15,71 εκατοστά όταν διεγείρονται πλήρως. Επίσης, τα πέη των Μεξικανών είναι μεγαλύτερα κατά μέσο όρο από αυτά στις ΗΠΑ. Ένας άνδρας σε αυτή τη χώρα έχει μέσο μέγεθος πέους 14,92 εκατοστά σε στύση, σύμφωνα με τα στοιχεία.

lista1a
Τα μεγέθη του πέους σε κάθε χώρα – Οι πρωταθλητές και η θέση των Ελλήνων στη λίστα 5

Σε ποιες χώρες έχουν τα μικρότερα μόρια

Ωστόσο, δεν είναι όλα άσχημα νέα για τους Αμερικανούς, που νίκησαν τους δύο κύριους αντιπάλους τους στη… μάχη. Οι Κινέζοι άντρες έχουν 13,07 εκατοστά, ενώ οι Ρώσοι τα πηγαίνουν ελαφρώς καλύτερα στα 13,21 εκατοστά. Εν τω μεταξύ, η Καμπότζη ήρθε στην τελευταία από τις χώρες της έρευνας, με τους άνδρες πολίτες της να έχουν στύση 10,04 κατά μέσο όρο.

lista2a
Τα μεγέθη του πέους σε κάθε χώρα – Οι πρωταθλητές και η θέση των Ελλήνων στη λίστα 6

Η θέση των Ελλήνων στη λίστα

Όσο για τους Έλληνες, βρίσκονται ακριβώς πάνω από τους Ρώσους στην 64η θέση, με 13,30 εκατοστά.

Δείτε ΕΔΩ την ολοκληρωμένη λίστα και σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Το ύψος δεν μετράει στο μέγεθος

Είναι ενδιαφέρον ότι οι ερευνητές δεν βρήκαν καμία συσχέτιση μεταξύ του ύψους και του μεγέθους του πέους – καταρρίπτοντας τον παλιό μύθο ότι οι ψηλότεροι άντρες συνήθως έχουν μεγαλύτερα μέλη. Ενώ οι άνδρες του Ισημερινού έχουν τα μεγαλύτερα πέη σε στύση, ο μέσος άνδρας σε αυτή τη χώρα είναι κοντός, με ύψος μόλις 1,53 ύψος. Από την άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί άντρες βρίσκονται στην 71η θέση στη μελέτη μεγέθους, με τη μέση στύση να είναι 12,78 εκατοστά.

lista3
Τα μεγέθη του πέους σε κάθε χώρα – Οι πρωταθλητές και η θέση των Ελλήνων στη λίστα 7

Σύγκριση με άλλα μέρη του σώματος

Συχνά υποστηρίζεται ότι το μήκος του ανδρικού άκρου μπορεί να προσδιοριστεί από το μέγεθος του παπουτσιού ή το μήκος του δείκτη του χεριού. Σε τρεις από τις περισσότερες από 40 μελέτες που αξιολογήθηκαν εδώ, δεν προσδιορίστηκε σύνδεση με το μήκος του δείκτη του χεριού.

To Top