Πολιτική

Τάιλερ Μάκμπεθ: Ποιος είναι ο σύντροφος του Κασσελάκη που εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και ήρθε στην Ελλάδα

kasselakis tyler

Τάιλερ Μάκμπεθ: Ποιος είναι ο σύντροφος του Κασσελάκη που εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και ήρθε στην Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήρθε μόνος του από τις ΗΠΑ, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο πλευρό του βρίσκεται και ο σύντροφος του Τάιλερ Μάκμπεθ, ο οποίος εγκατέλειψε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», ο Τάιλερ είναι 31 ετών με καταγωγή από την Αμερική, ενώ βρίσκεται σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια με τον υποψήφιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο επάγγελμα είναι νοσοκόμος, ωστόσο εγκατέλειψε την εργασία του για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και να είναι δίπλα στον προεκλογικό αγώνα του σύντροφο του.

Επίσης, σε δηλώσεις που έχει κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει αναφέρει για την επαγγελματική του ιδιότητα του συντρόφου του, πως «ο τίτλος που έχει στις ΗΠΑ είναι αντίστοιχος με αυτόν του παθολόγου – γενικού ιατρού στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει, ήταν και νοσηλευτής. Έχει περάσει χρόνια στις ΜΕΘ επί κορονοϊού και χωρίς να πάρει απολαβές και μπόνους στο τέλος της χρονιάς. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ιατρική».

To Top