Αθλητικά

Τέλος η αγωνία για Ολυμπιακό, ανακοινώνει μεταγραφή – “Δώρο” Αγγελόπουλων σε Μπαρτζώκα ο… killer!

Τέλος η αγωνία για Ολυμπιακό, ανακοινώνει μεταγραφή - "Δώρο" Αγγελόπουλων σε Μπαρτζώκα ο… killer!

Παίκτης που μπήκε στο NBA χωρίς να γίνει ντραφτ, εξέλιξη που δείχνει πάρα πολλά για το ταλέντο του. Τι ετοιμάζουν οι πρόεδροι και η τελική απόφαση του Έλληνα προπονητή.
 

Σούπερ προσφορά στο Νέα Ζηλανδία-Ελλάδα | 21+

Η Εθνική πάει πλέον για την πρόκριση στην 8άδα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά τους εύχονται το καλύτερο για την επίσημη αγαπημένη, αλλά παράλληλα κοιτάνε και την δουλειά τους.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στο γήπεδο, περιμένει τα πρώτα φιλικά και ψάχνει να βρει τον γκαρντ, που θα αποκτήσει και με τον οποίο θα κλείσει το ρόστερ του. Τα ονόματα, που έχει στη λίστα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχουμε γράψει εδώ και μέρες, φαίνεται, όμως, ότι έχει δώσει προτεραιότητα σε δύο παίκτες: στον Κέντρικ Ναν και στον Τέρενς Ντέιβις. Ενας στους δύο κερδίζει, όχι ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να επιλέξει, αλλά το θέμα είναι ποιος από αυτούς τους παίκτες θα αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη.

Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, έχουν βρει μέχρι στιγμής συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Το πόσο θα περιμένουν ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό. Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή και με τους δύο παίκτες και περιμένει να δει τι θα συμβεί.

Τόσο ο Ναν όσο και ο Ντέιβις είναι παίκτες, που μπήκαν στο ΝΒΑ χωρίς να γίνουν ντραφτ, κάτι, που είναι μεγάλη υπόθεση.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ανησυχεί, αλλά περιμένει μίας και μπαίνει Σεπτέμβρης να δει ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα. Ο Λούντζης έχει ανέβει, ο Λαρεντζάκης είναι σταθερή αξία, αλλά οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι θέλουν έναν παίκτη να τους σηκώνει στα δύσκολα καθώς πλέον δεν υπάρχει ούτε ο Βεζένκοφ ούτε ο Σλούκας.

Μένουν καθώς φαίνεται λίγες μέρες για να φανεί ποιος θα είναι ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι τελικά δεν θα υπάρχει έκπληξη. Δεν θα είναι, δηλαδή, κάποιο τρίτο όνομα. Θα είναι είτε ο Ναν, είτε ο Ντέιβις. 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα – Υπογράφει με συμβόλαιο εκατομμυρίου – “Χυλόπιτα” σε Άραβες και Τούρκους

nan1

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top