Σε μια συγκινητική δήλωση που έκανε απευθείας στο κοινό, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκεται στα πρώτα στάδια της προληπτικής χημειοθεραπείας.

Καθισμένη μόνη σε ένα παγκάκι, ντυμένη απλά με ένα ριγέ τζιν παντελόνι, η Κέιτ εξήγησε τι συνέβαινε με την υγεία της τους τελευταίους μήνες – κατά τη διάρκεια των οποίων το διαδίκτυο ήταν γεμάτο από σκληρές εικασίες.

Μια ειδικός στην γλώσσα του σώματος αποκάλυψε στη Mirror ότι υπήρξε μια μικρή χειρονομία που έκανε η Κέιτ κατά τη διάρκεια της κινηματογραφημένης ανακοίνωσης που έδειξε το πραγματικό βάθος της σχέσης της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η ειδικός Judi James εξήγησε ότι υπήρχε ένα λεπτό σημάδι που έδειχνε πόσο πολύ βασιζόταν η Κέιτ στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και ήρθε με τη μορφή του μοναδικού χαμόγελου που κατάφερε να παράγει η Kate καθώς βιντεοσκοπούσε την ενημέρωση προς το κοινό.

«Ένα από τα πιο απαλά χαμόγελα της Κέιτ εδώ έρχεται καθώς λέει ότι “το να έχω τον Γουίλιαμ δίπλα μου είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς“, εξήγησε ο ειδικός και σημείωσε επίσης για τον Γουίλιαμ ότι το να δει τη γυναίκα του να πρέπει να εξηγήσει τη διάγνωσή της στον κόσμο πρέπει να ήταν απίστευτα δύσκολο.

“Ποιος σύζυγος θα ήθελε ποτέ να δει τη σύζυγό του να ηχογραφεί ένα μήνυμα σαν αυτό να κάθεται μόνος του, ειδικά όταν πρέπει στη συνέχεια να ζητήσει την ιδιωτικότητά του για να θεραπευθεί;

Η ειδικός εξήρε πάντως την πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως καθόλη τη διάρκεια της δήλωσης, η Κέιτ απέφυγε να χάσει τον συναισθηματικό έλεγχο, σαν πραγματική μελλοντική βασίλισσα και πως η μόνη φορά που η φωνή της πήγε να «σπάσει» ηταν όταν αναφέρθηκε στον Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους.